High Stakes Poker Sesong 5 begynner filmingen i neste måned

High Stakes Poker Sesong 5 begynner filmingen i neste måned 0001

Alle som har fulgt med i poker de siste årene vet hva showet High Stakes Poker er, og endelig har vi gleden av å fortelle at det er klart for filming av sesong 5 av dette utrolige pokershowet. Meldingen som kom i går lød på at det skal filmes mellom 19. og 21. desember på The Golden Nugget i Las Vegas.

Ingenting er foreløpig sagt om hvem skal delta, men som alltid regner vi med å få se Mike Matusow, Patrik Antonius, Doyle Brunson og Daniel Negreanu. Vi har også en liten mistanke om at den ferske verdensmesteren WSOP champion Peter Eastgate vil få en invitasjon og også online cash sensasjonen Thomas 'Durrrr' Dwan.

Forhåpentligvis får vi se noe mer av Phil Ivey denne gangen da han ikke engang rakk å geare inn første gir forrige gang han deltok i showet. Phil Hellmuth vil også være et velkomment innslag og vi synes det er på tide at PokerNews sin øverste sjef Tony G får en invitasjon og deltar. Vi regner også med at mannen som har tapt noen av de største pottene i historien, Guy Laliberte vil sannsynligvis gjøre alt han kan for å dukke opp på TV skjermen også denne gangen.

Det har også vært snakk om at det skal bli high stakes Omaha denne sesongen, og det tror vi virkelig vil sette prikken over i'en i showet. Vanligvis så er det kun Texas holdem som har slått an som TV underholdning, men vi tror det er veldig nær tiden hvor pokerpublikumet vil ha mer av det som betegnes som det sykeste spillet når det gjelder high stakes og størrelse på pottene.

Minimum buy-in vil gå opp fra $100,000 til $200,000 og vi vet enda ikke om $500,000 buy-in showet vil være med også i år. Forhåpentligvis skjer det ikke da de aller fleste fans i verden mente i etterkant at dette gjorde for store utslag på spillet og gjorde selv noen av de aller beste spillerne i verden redd for å spille kort på vanlig måte. Økningen i buy-in opp til $200,000 vil forhåpentligvis bli en gledelig forandring i showet.

"Jeg er meget fornøyd med sammensetningen av spillere vi har klart å sette sammen foran denne neste sesongen," sa Mori Eskandani, produsenten for High Stakes Poker "Seerne vil virkelig få se god poker også denne sesongen."

Hva synes du?

More Stories

Other Stories