888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Annette Obrestad bekreftet for Premier League

Annette Obrestad bekreftet for Premier League 0001

Denne uken ble det bekreftet at Annette Obrestad er klar for neste utgave av Party Poker.com Premier League. Samtidig ble det også bekreftet at Roland de Wolfe kommer tilbake igjen for å forsvare sin gode plassering fra forrige gang.

Det kommer til å bli litt av en turnering kan vi nesten garantere allerede nå. Annette Obrestad og Roland De Wolfe skal spille sammen og mot Andy Black, Joha Helppi og JC Tran i denne utgaven.

Når Annette fikk denne forespørselen om å delta i Party Poker.com Premier League III, så kommenterte hun; "Premier League er en pokerturnering som jeg ser veldig frem i mot å få delta i. Den har en god struktur, de beste spillerne i verden deltar og det er utrolige premier. Jeg gleder meg veldig til å spille, kjempe mot de andre og selvfølgelig til å vinne dette!"

De Wolfe svarte også på sin invitasjon; "Jeg kommer tilbake for å lage mer show. Premier League er for meg en av de beste pokerturneringene. Sist gang ble jeg nummer to og denne gangen kommer jeg tilbake for å forbedre den plasseringen."

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?