World Poker Tour åpner en ClubWPT side hos Myspace

World Poker Tour åpner en ClubWPT side hos Myspace 0001

Det populære onlinefellesskapet Myspace presenterte nylig, sammen med World Poker Tour, at de kommer til å opprette en plass i Myspace som er kun for poker. Plassen skal hete ClubWPT.com og kommer til å inneholde WPT-materiale og en mangde andre interessante saker for pokerinteresserte.

Elementer som kommer til å finnes på denne nye MySpace WPT-siden er blant annet tips og triks fra eksperter, spillerprofiler, videoklipp, turneringsnyheter samt videoer med "backstage" fra WPT turneringene og en helt ny ClbWPT.com TV serie. Intervjuer med kjente WPT profiler samt materiale fra tidligere sendte WPT turneringer kommer også til å være blant innholdet på siden. Alt i alt en mengde interessante saker for både nye og mer erfarne pokerspillere og interesserte.

MySpace WPT-hubben kommer kommer også selvfølgelig til å tilby spillerne gratis multi-player poker, fremsatt av MySpaces sin spillpartner, Oberon. Via denne gratisfunksjonen kommer spillerne til å kunne konkurrere mot hverandre, nøyaktig som i vanlig onlinepoker. For de spillerne som vil gå opp enda et steg, vil det finnes en mulighet for å bli medlem i en VIP-klubb, mot en avgift på $19.95 per måned. Denne klubben kommer til å tilby et lottoliknende konsept til spillerne hvor det kommer til å være premier for over $100 000 hver eneste måned, premier som inkluderer innkjøp i WPT-turneringer samt plasser i den nye TV serien ClubWPT.com.

WPT har også nevnt at dette nye MySpace community'et kommer til på en eller annen måte til å bli involvert i den kommende syvende sesongen, en sesong hvor FOX Sport Nett skal være produsent og skal sende alle WPT turneringene. Det som er noe uklart fortsatt er om WPT skal fortsette å drifte sin onlinebaserte pokerplattform.

Steve Lipscomb, grunder og vd for WPT sa i en uttalelse:

- Poker og det sosiale nettverket har i dag separate nettverk rundt i hele verden og det er utrolig mange personer som er involvert i dette. Vi vil med dette forsøke å binde sammen deler av disse nettverkene med vårt nye community, og på en måte som verden aldri tidligere har sett maken til. Samtidig som poker fortsetter å vokse i deler av verden, vil dette partnerskapet møte kravene både fra den ene og den andre siden av dette nye community'et. Målet er å tilby en pokeropplevelse for alle, uansett hvilket nivå de er på før de kom inn i vårt fellesskap. Kunder og spillere kommer til å bli koblet sammen på et unikt sett med et fullstendig integrert og underholdende miljø.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories