Mansion Pokers flytting til iPoker er avklart

Mansion Pokers flytting til iPoker er avklart 0001

Mansion Poker slo tidlig gjennom på pokermarkedet som en operatør med aggressiv markedsføring. Mange husker kanskje WSOP 2006 da Mansion Poker hadde et eget jetfly med foretakets logo på hele siden av flyet, eller sponsingen av det engelske fotballaget Tottenham Spurs. Pokerklienten skapte seg også et navn gjennom den enorme live-satsningen The Poker Dome.

I lengre tid sto Mansion Poker på egne ben som en uavhengig operatør der de tilbød massive turneringer med enorm merverdi. Det skulle dog vise seg å bli en for vanskelig oppgave for foretaket som etter lang tid valgte å gå over til pokernettverket OnGame. Etter en tid innså man fra Mansion sin side at man ikke fikk dekt sine ønsker og behov der og besluttet å gå over til en av verdens ledende nettverk, iPoker. Her får de selskap av operatører som Titan Poker, CD Poker, Nobel Poker, Tony G Poker, Bet365, Poker770 med flere.

iPokers nettverk benytter programvare fra Playtech som byr på spill som Texas Hold'em, Omaha, Omaha8 og 7 Card Stud. Over ti millioner dollar i garantipenger går ut over nettverket på en måned og over 30.000 spillere kan sees jevnt over nettverket i løpet av en måned, noe som gjør det enkelt for nye spillere å finne akkurat det spillet og nivået de ønsker. Programvaren er stabil med tydelige enkle grafiske innslag og funksjoner, alt for å gjøre opplevelsen så god som mulig. Med tydelige og enkle hurtigvalg, knapper og kort blir spillet en fryd, og man kommer gjerne tilbake for å spille igjen.

Nå når flyttingen er over kommer Mansion Poker også til å få tilgang til den enorme europeiske pokerserien, European Championship og Online Poker (ECOOP) som drar i gang den 24. november. Her kommer premier på til sammen 4,5 millioner til å bli delt ut i løpet av 14 dager med spill. Serien avsluttes med Main Event, med start den 7. desember, der en premiepott på minst 1,5 millioner dollar tilbys. Buy in til denne turneringen ligger på $1000+60.

Dagens Tips: Om du registrerer deg hos Mansion Poker via PokerNews får du også tilgang til en månedlig $2500-greeroll, samt en innskuddsbonus på 100 % opp til $200.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories