Jan Olav Sjåvik og pokersesongen i Europa

Jan Olav Sjåvik og pokersesongen i Europa 0001

PokerNews Norge tok en liten prat med Jan Olav Sjåvik nå kort tid etter at høstsesongen for poker har startet i Europa. Vi har allerede hatt flere store og utrolig spennende turneringer. EPT i Barcelona, WSOPE i London og EPT i samme by. Jan Olav har startet med veldig aktiv deltakelse i turneringene så langt og han forteller at han kommer til å spille mye fremover også, selv om det neppe blir aktuelt å spille alle.

Her er hva Jan Olav selv fortalte oss om planene sine.

Har så langt spilt EPT Barcelona og London, og HORSE WSOPE uten resultat. Jeg var syk i noen dager i London, men kom meg fort igjen og kjente at formen var på god vei tilbake. Innstilt på å gjøre en solid innsats.

6. oktober spilte jeg Battle of Champions i Nottingham (tv-turnering for norske online siter/de mest kjente spillerne). "Jeg kan dessverre ikke

fortelle hvordan det gikk, fordi det skal holdes hemmelig av hensyn til senere

visning på tv."

I november drar jeg høyst sannsynlig til Master Classics i Amsterdam, en av de største turneringene utenfor EPT-rammen, og et meget bra arrangement.

Unibet

Det er forøvrig mulig å kvalifisere seg til denne ved hjelp av satellitter på Unibet. De tre resterende EPT-turneringene er aktuelle, men neppe alle sammen. Har ikke gjort meg opp noen mening om hvem jeg vil prioritere av Budapest, Warsawa og Praha.

Det siste året har vært svært magert for meg som turneringsspiller, men jeg ser ikke svart på det av den grunn. Husker godt at det hadde vært en tørkeperiode i forkant av tredjeplassen min i EPT i 2006. Og så gikk det bare en måned og så ble det en ny tredjeplass, i Master Classics. Så lenge man spiller i felt med 500-600 spillere, så må man rett og slett ta med seg en svær tube med tålmodighet og smøre tjukt på!

Allerede nå kan det være lurt å sette av tid i begynnelsen av desember, da Unibet Open nr 4 går av stabelen. Vi setter kursen for Hyatt Regency-hotellet i Warsawa - et ordentlig luksushotell - for å kjempe om minimum 450,000 euro. Denne turneringen er trolig en av de med best verdi i sin prisklasse, i hele Europa, og det kjøres fortløpende satellitter til denne på Unibet. Turneringen går fra 5. til 7. desember.

Cash Spill

Når det gjelder mitt eget spill, så har jeg ambisjoner om å spille mer cashlag på slike turer. Jeg er dessverre litt lat når det gjelder jobbing utenfor turneringene, men det er nok på tide å stramme seg opp og putte inn noen flere timer. I det siste har jeg prøvd å lære meg pot limit omaha på Unibet, og muligens kan jeg bruke de nylærte ferdighetene til å hente noen ekstra euro for eksempel i Warsawa, der det har vært fine cashlag tidligere.

Norske spilleres resultater

Når det gjelder å spå hvilken norsk spiller som kommer til å gjøre det best i de internasjonale turneringene i høst, så er det naturlig nok ikke så lett. Det som har slått meg så langt i høst, er at det ser ut som om det er færre nordmenn enn tidligere som reiser rundt. I Barcelona var det bare et par prosent av feltet som var norsk, mens tidligere tall lå på 7-8 %. Johnny Lodden har ligget i vannskorpen for en topplassering lenge, og ingen kan betvile ferdighetene hans. En annen som jeg synes spiller veldig godt om dagen, er Henning Granstad. Han ligger litt nærmere opp til min egen spillestil enn Lodden, og begge veier kan føre til målet!

PokerNews Norge ønsker Jan Olav lykke til utover i sesongen og vi skriver MER ENN GJERNE et seiersintervju med deg utover vinteren Jan Olav!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories