Finalebordet fra EPT London

Finalebordet fra EPT London 0001

Finalen av PokerStars.com EPT London er nå ferdigspilt uten norske spillere på finalebordet. Men blant de åtte finalistene og helt i teten før finalen, fant vi svensken Michael Tureniec. Rett bak han på listen fant vi amerikaneren og kanskje den største favoritten til å vinne turneringen og premien på 1 million pund, Eric Liu. De fleste kjenner sikkert igjen dette navnet fra den kommende WSOP finalen som skal spilles den niende november og Eric er en av finalistene.

Første spiller som måtte forlate finalebordet ble franskmannen Antony Lellouche etter å ha tatt et par harde smeller på kort tid. Han var til slutt all inn med A-9 og ble callet av tyskeren Johannes Strassmann som viste opp K-J. Med en konge i floppen og bare blanke kort på turn og river så var åttendeplassen et faktum for franskmannen.

En bit inn i turneringen var svensken veldig nære ved å vinne en monsterpott på 2 millioner når han var all inn med A-K i kløver mot Eric Lius A-K of suit. Med to kløver i floppen trengte svensken bare en kløver til for å vinne denne monsterpotten, men både turn og river var blanke og det ble deling av potten. Når denne potten ble spilt, så lå disse to som nummer en og to i antall sjetonger og begge var all inn.

Drøyt en time etter denne potten ble spilt var det Johannes Strassmanns tur å takke for seg. Han var all inn med J-J bara for å se at motstanderen Michael Martin treffe en dame i floppen. Tyskeren fikk dermed ta til takke med syvendeplassen og £120 723 i premiepenger. Ytterligere en time senere var det slutt for Alan Smurfit og igjen var det Martin som var motstanderen i dramaet. Denne gangen satt Martin med J-J mot Smurifts A-4. Med en knekt på floppen var potten over og sjetteplassen og £153 351 var dermed Alans. Han ble etterfulgt av Philippe D´Auteuil som fikk se sine åttere bli slått av motstanderens konger. Femteplassen ga ham £195 766.

Etter dette fikk vi se finalebordets comeback. Første taper Martin en kjempepott mot Eric Liu og sitter igjen med bare 100,000 chips. Med så få chips igjen gikk de inn i potten gang på gang og gang på gang vant han pottene. Etter 10 minutters spill hadde han forvandlet de 100,000 til 1,45 millioner, men det var ikke over for det. Eric Liu gikk all inn og Martin blikksynte med A-9, en hand som stod hele veien og igjen hadde Martin slått ut en motstander, og bygd seg opp til en stack på 2,6 millioner og i ledelsen! Eric Liu ble slått ut på fjerdeplass og kunne kvittere ut en premiesjekk på £234,920.

Michael Martin fortsatte fremover som et tog på skinner, nøyaktig på samme måte som han hadde gjort på dag 2 – han var rett og slett umulig å stoppe. Først etter Liu slo han ut Horecki på tredjeplass (£303 439) og etter en og en halv times heads-up match måtte også svenske gi tapt. Tureniec ble da henvist til andreplassen og en premie på £525 314. Som seierherre satt Martin igjen med en sjekk på hele 1 million pund. Slett ikke ille etter å ha kvalifisert seg via en $800 satellitt hos PokerStars.

Resultat EPT London

1 - £1 000 000 — Michael Martin

2 - £525 314 — Michael Tureniec

3 - £303 439 — Marcin Horecki

4 - £234 920 — Eric Liu

5 - £195 766 — Philippe D'Auteuil

6 - £153 351 — Alan Smurfit

7 - £120 723 — Johannes Strassmann

8 - £81 569 — Antony Lellouche

Hva synes du?

More Stories

Other Stories