Duplicate Poker legger ned sin virksomhet med umiddelbar virkning

Duplicate Poker legger ned sin virksomhet med umiddelbar virkning 0001

I en kort kommentar på deres hjemmeside samt i en email som ble sendt ut til deres kunder, meldte den amerikanskfokuserte pokersiden Duplicate Poker at de legger ned virksomheten med umiddelbar virkning fra og med søndag den 5. oktober. Den sviktende økonomiske markedet i USA oppgis som en av årsakene til denne beslutningen.

Meldingen som ble sendt ut av Duplicate Poker til sin kundbase og den meldingen som fra søndag kunne leses på deres hjemmeside er litt forskjellige, men begge oppgir at det er det urolige kredittmarkedet i USA som er den faktoren som har gjort at operatøren har besluttet å legge ned. Duplicate Poker hadde nylig startet en ny fase i sin levetid som gikk på utvikling av firmaet og deres finansielle struktur samtidig som de kjempet hardt for å tilrive seg markedsandeler i forhold til sine konkurrenter. Men avgjørelsen er allerede tatt og nå er siden historie med umiddelbar virkning.

Denne meldingen var å lese på deres hjemmeside:

Kjære spillere,
Duplicate må dessverre melde til sine kunder at på grunn av den finansielle situasjonen som råder i øyeblikket kan firmaet ikke fortsette sin virksomhet. Duplicate er et av flere firmaer som den siste tiden har blitt tvunget til å opphøre sin virksomhet.
Fra og med i dag den 5. oktober 2008, stenger vi av vår service for våre kunder. Vi vil passe på å takke alle våre spillere som har vært trofaste. Vi håper at i fremtiden, når det blir bedre omstendigheter, å kunne åpne aktiviteten her hos Duplicate Poker igjen.
Vennlig hilsen,
The Duplicate Poker Team

På hjemmesiden finnes det også noen enkle funksjoner hvor spillerne kan kontrollere sin bankroll (lommebok) samt å kunne gjøre uttak fra kontoen.

Dette markerer avslutningen for et interessant eksperiment hvor en uvanlig form for av Texas Holdem ble spilt i forsøk på å minimere tilfeldighetsfaktoren til så liten som mulig og deretter markedsføre seg og tillate amerikanske spillere samtidig som de følger de retningslinjene og lovene som passer under UIGEA. Dette var et forsøk på å komme inn på dette hardt rammede markedet i USA med en ny forretningside, men nå har altså Duplicate Poker måtte lukke dørene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories