WCOOP VII starter i kveld på PokerStars

WCOOP VII starter i kveld på PokerStars 0001

I dag starter World Championshp of Online Poker hos pokerstars. Og siden starten i 2002 har dette vokst seg til å bli en stor og meget betydelig serie med pokerturneringer. Fjorårets vinner av main event vant hele $1,378.330. Og nesten selvfølgelig er årets utgave enda større og bedre enn i fjor, og det er mer penger garantert til alle vinnerne. I 2007 var det $15 millioner i garanterte premier, mens i årets utgave er det garantert $30 millioner! Dette gjør denne turneringes-serien til den største online turneringes-serien i verden!

Dette har vært en god serie for norske spillere. I de forrige 6 årene som er spilt har 481 norske spillere kommet i pengene og vunnet $2,400,121.02 av totalt $65,194,250. To spillere har fått med seg bracelets og det har vært 29 norske spillere på finalebordene av de totalt 88 øvelsene som er spilt.

I kveld er det klart for øvelse #1 og #2. Det er No Limit Texas Holdem 6-max i første øvelse med buy in på $215. Her er det en garantert premiepott på $1,000,000. Øvelse #2 er Pot Limit 5 card draw som også koster $215 å kjøpe seg inn i for å være med å spille om premiepotten på $100,000. Videre fremover i helgen blir det to øvelser hver dag med en highroller og en storturnering på søndag. Highrolleren koster hele $10,300 å kjøpe seg inn i, men har til gjengjeld en premiegaranti på hele $2,000,000. Siste øvelsen på søndag er en to dagers øvelse med $530 i buy in og en premiepott på $3 millioner. Hele listen over samtlige 33 turneringer finner du ved å klikke deg inn på vår tidligere artikkel om WCOOP VII

I listen vil du finne et bredt utvalg av turneringer alt fra Texas Holdem, Omaha, stud, razz, H.O.R.S.E. osv…

Det hele avsluttes først søndag 21 med main event som er en No Limit Texas Holdem øvelse som skal gå over to dager. Buy in er på $5,200 og premiepotten er på hele $10,000,000!

WCOOP VII-turneringer kan man kjøpe seg inn i direkte, eller man kunnet kvalifisere seg gjennom satellitter helt fra den 6. juli i år. Som i tidligere år, har PokerStars gitt bort, og vil sikkert fortsette med dette i løpet av turneringsdagene, et stort antall plasser gjennom tilbud som FPP(spillepoeng)-kvalifiseringer. På forhånd hadde PokerStars øremeket $1,5 millioner verdt i gratisplasser for WCOOP VII.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories