StoxPoker og CardRunners slår seg sammen

StoxPoker og CardRunners slår seg sammen 0001

Pokerinstruksjonssidene CardRunners og StoxPoker meldte nylig at de slår sammen sine bibliotek og skaper det som blir omtalt som den mest omfattende pokeropplæringstjenesten på nettet. Med det største biblioteket med opplæringsvideoer og en rekke med verdenskjente instruktører kommer de to sidene til å fortsette med å operere separat med fokus på forskjellige deler av markedet, men de vil være ett selskap.

"Vi er glade for å gi bredde og dybde til våre treningsressurser samtidig som vi gir en avgjørende konkurransefordel til våre over 14.000 medlemmer," sa Taylor Caby, en av grunnleggerne av CardRunners. CardRunners.com fortsetter med å fokusere på å forbedre spillet til avanserte spillere gjennom en lang rekke instruksjonsvideoer med lærere som Brian Townsend, Cole South, Brian Hastings og Taylor Caby.

StoxPoker.com med kjente instruktører som Matt Matros, Robert Williamson III og Ed Miller, fokuserer på spillere på lavt og mellomnivå, med klasserommiljø fra deres StoxPoker University, med interaktive prøver og personlige coachingvideoer hvor man får gjennomgang av nøkkelhender, avgjørelser og teorier. Nå samtidig som sammenslåingen annonserer StoxPoker at de har elleve nye instruktører.

"StoxPoker sine coacher og kunder har nå flere ressurser bak seg enn noen gang før", sa Nick "stoxtrader" Grudzien. "Sammenslåingen med CardRunners gir merverdi til kundene våre og lar coachene bruke enda mer tid på hva de gjør best, lage godt treningsinnhold for spillere på lavt og mellomnivå i nesten alle spill."

Hva synes du?

More Stories

Other Stories