Seier nummer 2 i WCOOP til Jonas Helness og Norge.

Seier nummer 2 i WCOOP til Jonas Helness og Norge. 0001

PokerStars WCOOP 2008 er godt i gang og de 10 første øvelsene er ferdigspilte, og vi (Norge) har fått en fantastisk start på årets største online poker turnerings-serie. Torstein 'playitsafe' vant øvelse #4 og i går kom seier nummer to til Jonas 'jonasof87' Helness. Seieren til Jonas Helness kom i øvelse #9 - $215 No Limit Holdem – 4 max. Altså en mellomting mellom det vi er vant med. Vanligvis spilles det jo enten 6 mannsbord eller headsup med kun to spillere. Men dette var altså en variant med fire spillere på hvert bord.

Øvelse #9 ble en suksess for Norge med flere resultater enn bare seieren. På tredjeplass fikk vi 'EirikS', og på 16. plass fikk vi 'osten'. EirikS kjenner vi dessverre ikke identiteten til, mens osten er vår alles kjente Thor Hansen.

Jonas H. fikk med seg pene $95,410 for seieren, 'EirikS' fikk med seg $36,190 for tredjeplassen og Thor H. fikk med seg $5,922 for sin 16. plass. Totalt var det 3290 spillere som startet i denne øvelsen som hadde en garantipremie på $400,000. Men som i samtlige av årets øvelser gikk denne langt over premiegarantien også. Det ble hele $658,000 i den totale premiepotten som ble fordelt på 480 spillere.

Det er fortsatt ikke for sent dersom du ønsker å kvalifisere deg inn til noen av de gjenværende øvelsene, eller kanskje aller helst Main event som spilles først den 21. september. Du kan kvalifisere deg inn hos PokerStars via billige satellitter for noen få dollar eller du kan også spille deg opp til en plass ved å benytte dine tidligere oppsamlede FPP. Sjekk ut muligheten selv, og kanskje du sitter igjen med tusenvis av dollar senere denne måneden – hvem vet?

Hva synes du?

More Stories

Other Stories