Representer ditt Norge i 888 Poker Open – for bare $1!

Representer ditt Norge i 888 Poker Open – for bare $1! 0001

888 Poker gir deg sjansen til å representere ditt land i Poker Open V gjennom ukentlige satellitter som koster bare $1 i buy-in! Det er utrolig verdi vurdert opp mot at hver vinneren vil gå hjem med en $8500 Poker Open V pakke!

The 888 Poker Open returnerer for femte året på rad med en enorm garantert premiepott på $648.000 ($250000 til vinneren!). Noen av verdens største kjendiser og pokerambassadører har blitt signert inn til å spille i denne turneringen, inkludert cricketlegende og 888 sponset, Shane Warne. Hele arrangementet vil bli filmet på Sky Sports og kringkastes over hele verden.

Her er hvordan du kan "ta ditt Land All-In" starter nå: Hver uke, kan spillere for bare $1 konkurrere i en satellitt som er begrenset til deres land. De fem beste i hvert lands satellitter vil gå inn i en privat freeroll (to dager senere) for å konkurrere om en massiv $8500 Poker Open V pakke. Gå Head to head med noen av de beste online-spillere over hele verden og gjøre landet ditt stolt. Dette tilbudet vil vare i kun sju uker - det er $59500 i verdi i pakkene som skal ut her.

Hvis du vil delta, last ned og registrer en 888 Poker-konto (via PokerNews), foreta et innskudd og kjøp deg inn i satellitten til $ 1.

Hvilke land vil ha flest representanter? Hvem vil sette landet på kartet? Det er opp til deg og andre landsmenn til å bestemme!

For mer informasjon, gå til Take Your Land All-In og les mer om alle detaljene rundt denne utrolige turneringen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories