PokerStars lanserer fullversjon av Mac-støttet programvare

PokerStars lanserer fullversjon av Mac-støttet programvare 0001

Programvaren som sørger for at PokerStars.net kommer inn i hjemmene til over 15 millioner spillere verden over, vil nå ha en versjon som kan kjøre på Apple sin plattform. I over et år har PokerStars sin IT-avdeling jobbet med å utvikle en komplett versjon av pokerprogramvaren sin som er kompatibel med Mac OS X, og nå er den endelig ferdig. En beta-versjon med noen mindre begrensninger har vært tilgjengelig siden desember 2007, men nå med den fulle lanseringen har PokerStars gjort det Mac-folket har bedt om helt siden onlinepokeren først kom.

Den nye programvaren lar Mac-spillere ha tilgang til alle de tjenestene som brukere på Windows-systemer har. Men heller enn å prøve å tvinge en PC-applikasjon inn i et Mac-system, har PokerStars utviklet programvare som er skreddersydd for Mac. PokerStars blir da med Full Tilt Poker de eneste store onlinerommene som gir Mac-kompatibel programvare for nedlastning.

"Dette er et flott tillegg for både PokerStars og pokerbransjen," sa Team PokerStars sin talsmann Joe Hachem, vinneren av WSOP Main Event 2005. "Dette vil la Mac-brukere mulighet til å oppleve en av verdens største pokersider uten å bruke tredjeparts programvare. Jeg vet mange av skuespillerne og musikerne jeg coacher gjennom PokerStars vil sette pris på dette, den kreative kulturen bruker Mac før noen annen datamaskin."

"PokerStars forstår hva spillere vil ha", sa pokerproff og onlinespiller Bertrand "ElkY" Grospellier. "Miljøet begynte å spørre etter en onlineklient for Mac og PokerStars tok steget og leverte." Grospellier som kom på andreplass i World Cyber Games 2001, og tidligere i år vant EPT PokerStars Caribbean Poker Adventure; applauderte PokerStars sin innsats for å forbedre spilleopplevelsen for Mac-brukere. "De hoppet ikke i det, men utviklet den beste programvaren for plattformen, i tråd med det Macbrukere har gitt av tilbakemeldinger og råd, for å sikre at brukerne får en positiv opplevelse."

Programvaren slippes samtidig som starten av 2008 World Championship of Online Poker (WCOOP) på PokerStars. Den to uker lange online pokerturneringen startet 5. september med en $215 buy-in six-handed no-limit og avsluttes med en $5.200 buy-in $10 millioner garantert Main Event.

Den ferdige versjonen av PokerStars sin programvare for Mac er tilgjengelig på www.pokerstars.net/poker/download/mac/ og kan installeres ved fem enkle skritt.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories