Poker i September - Freeroller, EPT og WSOPE

Poker i September - Freeroller, EPT og WSOPE 0001

Vi er inne i september måned og det er en stor måned for store pokerturneringer. Årets aller største turneringer, WSOP, er over for i år, bortsett fra finalebordet da som skal spilles senere i høst med full livedekning på TV. Men her i Europa er det snart klart for årets hovedsesong, nemlig European Poker Tour som åpner som sedvanlig i Barcelona neste uke. Og senere i måneden har vi kanskje den aller største happeningen i Europa, World Series of Poker Europe som vi fikk norsk vinner av Main event i fjor. Annette Obrestad gikk hen og vant denne foran hele pokereuropa og store deler av pokerverden. De resterende øvelsene ble også vunnet av europeiske spillere, så det ble en finfin debut på WSOPE i London. Og i år har PokerNews en fullspekket måned med freeroller i hele september – hver eneste dag kan du spille freeroll mot enten større turneringer som skal spilles senere eller bare for cash!

Freeroller

Først ut er PokerNews med freeroller HVER ENESTE dag i hele september. Det er verdier å kjempe om fra $500 og helt opp til $30,000 i hver av de forskjellige turneringene. Det er cash, turneringer, luksusreiser og reiser til turneringer det skal spilles om. Du kan selv lese om alt på våre freeroll sider ved å klikke

HER

.

EPT

Og mens du spiller freeroll hos en av våre partnere, kan du fra midt i neste uke følge med på åpningen av European Poker Tour sesong 5 i Barcelona i Spania via vår live blogging. Barcelona EPT har alltid vært et godt arrangement for Skandinavia. Kun i sesong 2 har det vært en ikke skandinavisk vinner i Barcelona, og vi her hjemme glemmer selvfølgelig aldri Bjørn Erik Glenne som vant sesong 3.

Foran sesong 4 var alle litt spent på hvordan prisøkningen i innkjøpet ville slå ut da prisen var økt til €8,000 for å kjøpe seg direkte inn. Men, vi så det høyeste antall deltakere i Barcelona EPT noen gang forrige sesong – nemlig 543 spillere. Og dansken Sander Lylloff slo ut hele feltet og satt igjen med førstepremien på pene €1,170,700 av en total premiepott på €4,181,100 Mens Norge fikk hele syv spillere i pengene, var det en ny stjerne som ble født i Barcelona for Norge i fjor. Trond Erik Eidsvig spilte seg frem til sitt første finalebord og premieplassering av en hel rekke i løpet av fjorårets europeiske sesong.

Sesong 5 av EPT er det ikke gjort mange forandringene i Barcelona. Innkjøpet er det samme og det er duket for nok en meget spennende pokersesong i Europa. Følg med hos PokerNews så får du alle oppdateringene etter hvert som nyhetene kommer.

WSOPE

Bare få dager etter at finalebordet av EPT åpningen i Barcelona er ferdig, så braker det løs i London med kanskje den aller største turneringen i Europa i år. World Series of Poker kommer til London for andre året, og vi nordmenn husker godt fjorårets utgave! Tre nordmenn var fortsatt med da premieplassene kom, to nordmenn var fortsatt med da finalebordet kom og en nordmann satt igjen på toppen når det hele var over. Alexander Vathne, Øyvind Riisem og Annette Obrestad.

Den 19. september starter altså den andre utgaven av WSOPE, med årets nye øvelse £1500 No Limit Texas Holdem – en fire dagers øvelse. Resten av øvelsene er som i fjor, H.O.R.S.E., Pot Limit Ohama og Main event med No Limit Texas Holdem. Main event starter først lørdag 27 september. Også her vil selvfølgelig PokerNews være til stede med sitt blogg team for at du skal kunne følge alle bevegelser som skjer i London mens WSOPE pågår.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories