PKR.com passerer millioner av brukere

PKR.com passerer millioner av brukere 0001

PKR.com har nådd og passert enda en viktig milstolpe denne uken når deres spiller nummer to millioner ble registrert. Og det er bare litt over et år siden de passerte den første millionen, og nå altså på like over 12 måneder har antallet spillere i det unike rommet fordoblet seg.

I følge PokerScout.com, en velrespektert side som overvåker trafikken blant industriens operatører, er neste generasjonens pokeroperatør, PKR, den som har vokst raskest blant alle operatørene online som ikke aksepterer amerikanske spillere og nest raskt totalt. I et usikkert økonomisk klima viser denne konstante tilveksten et tydelig tegn i tiden på at PKR.com er en voksende profil innenfor industrien.

Viktige faktorer for deres fortsatte fremgang utgjør lanseringen av PKR TV, en times langt TV-program som sendes ut til en potensiell brukergruppe i hele Europa på over 15 millioner mennesker, lanseringen av Club PKR bonusprogram og publiseringen av Stacked – deres eget pokermagasin.

Markedsdirektøren, Simon Prodger, sa i en kommentar "Bare en handfull pokermerker har nådd denne milestolpen før oss, men ingen har gjort det raskere og uten å ha markedsandeler i blant de amerikanske spillerne. Vi er meget fornøyde med hva vi har oppnådd så langt i våre fremganger, og ser frem i mot å gjøre tredje året enda bedre."

Dersom du ikke har prøvd å spille i denne virtuelle pokerverdene enda, så anbefaler vi at du laster ned PKR og sjekker ut hvorfor over 2 millioner spillere allerede har lastet ned dette rommet før deg!

More Stories

Hva synes du?