$200 000 skal deles ut hos Mansion den kommende måneden

$200 000 skal deles ut hos Mansion den kommende måneden 0001

Fra den 15. september frem til den 19. oktober kommer Mansion Poker til å arrangere forskjellige rake race og turneringer med store mengder penger i premier. Spillerne som deltar i disse turneringene og de som spiller cash games i denne perioden kommer til å tjene VPP (VIP Poeng) hvor de spillerne som har spilt sammen flest poeng belønnes på forskjellige måter.

Super cash giveaway race

Plasser deg øverst på denne listen av spillere som har spilt i flest VPP poeng i denne perioden og du vil bli belønnet med 5000 dollar, nummer to får 3000 dollar og på tredjeplass blir det delt ut 2000 dollar. Dette er langt fra alt da det er store premier på gang totalt. Det er ikke mindre enn fire forskjellige premiepotter som skal fordeles på Mansion Pokers spillere. Alt fra 20,000 og opp til 35,000 dollar i de forskjellige racene. Spill inn mer enn et forhåndsbestemt antall VPP poeng og du er garantert et minimums premiebeløp.

Pott 1 – Garantert premiepott på $35 000*. Spill inn 230 000 VPP og få din del av potten. Garantert minst $1000

Pott 2 – Garantert premiepott på $30 000*. Spill inn 122 000 VPP og få din del av potten. Garantert minst $300.

Pott 3 – Garantert premiepott på $25 000*. Spill inn 48 000 VPP og få din del av potten. Garantert minst $100.

Pott 4 – Garantert premiepott på $20 000*. Spill inn 12 000 VPP og få din del av potten. Garantert minst $20.

*Hver premiepott kommer til å bli fordelt prosentvis mellom de spillerne som er kvalifisert i forhold til den totale poengpotten som de spillerne har spilt inn. Dette betyr at om man har veldig mye poeng kan man få mer penger enn det som er garantert.

Freeroll frenzy

Er du av den spillertypen som ikke liker cash games, men bare spiller turneringer, ja selv da er Mansion Poker rette plassen for deg nå i denne perioden! Alle spillere som spiller inn 500 VPP poeng fra turneringer vil kvalifisere seg til minst en av de totalt fem $10 000 freeroller som skal spilles i slutten av oktober måned. Freerollene sammenlagt har en verdi på hele $50 000 og dette skal deles ut til Mansion Pokers spillere igjen. Også her gjelder kvalifiseringsperioden 15 september til 19 oktober. Kvalifiserte spillere vil få en billett den 21 oktober.

Sist men ikke minst, åpner du en ny konto hos Mansion Poker via PokerNews får du også muligheten til å delta i en $2500 månedsfreeroll, eksklusivt for PokerNews spillere. Du får også på toppen av alt dette muligheten til å utnytte vår bonus for spillere som gjør sitt første innskudd på 100 % opp til $500!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories