PokerRooms $100k freeroll og 500k Guaranteed-turnering

PokerRooms $100k freeroll og 500k Guaranteed-turnering 0001

PokerRoom har noen massive månedlige kampanjer i gang for spillerne sine, inkludert en $100k freeroll (som går hver tredje lørdag i måneden) og den spennende Champion Chip-serien som har en garantisum på $500k.

$100.000 månedlig freeroll

PokerRooms $100.000 månedlige freeroll vil kunne gi deg mye mer enn bare penger, den oppgraderer også vinneren til å bli med i Team PokerRoom og gir $26.500 i sponsoravtale og en tur til London for å vise frem talentet sitt på en live pokerturnering i oktober. De som ikke når helt opp går heller ikke tomhendt hjem da de vil få plasser i andre spennende turneringer (til verdier fra $200-$500). Kvalifisering går tre ganger om dagen, så ikke glem å sjekke PokerRoom for å finne ut når den neste spilles.

The Champion Chip

Dette er PokerRoom sin $500.000 No Limit Texas Hold'Em-turnering som spilles den første søndagen i hver måned. Kvalifisering går hele dagen, hver dag, eller du kan kjøpe deg inn direkte for $300+25. Så snart du kvalifiserer har du 35 dager på deg til å bruke den billetten til å kjøpe deg inn i den neste Champion Chip-finalen. Forrige måneds vinner tok med seg over $100.000 i premiepenger, og andreplassen finn med seg like over $50.000 for innsatsen.

Husk, for å få tak i noen av disse premiene må du starte med å laste ned PokerRoom gjennom PokerNews, registrere en ny konto og sette inn penger.

Dagens Tips: PokerRoom gir også PokerNews-spillere en innskuddsbonus på 100% opp til $500.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories