888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

PKR headliner under Poker in the Park

PKR headliner under Poker in the Park 0001

Det virtuelle pokerrommet PKR skal bevise at de er en stor hit i den virkelige verdenen i sommer, da de er headliner for Poker in the Park i Leicester Square. den to dager lange messen den 15. og 16. august er forventet å tiltrekke seg 25.000 pokerspillere for en helg med gratisspill, proffundervisning og pokermerchandise.

Den største pokermessen i Europa skal arrangeres på den nordre og østre delen av Leicester Square Park, og PKR er hovedsponsor og vert for Poker Dome, som vil gi pokerdueller i turneringer hver time. Simon Prodger, markedssjef for PKR sa: "Londons Leicester Square er en av de mest berømte stedene i verden og vi er glade for å sponse en såpass unik pokerfestival på dette stedet. Årets Poker in the Park kommer til å bli enda større og bedre enn i fjor og siden det er gratis å delta er den en spennende opplevelse for alle som passerer gjennom hjertet av byen."

Arrangementet kommer til å ha flere turneringer, inkludert SubTV Student Poker League Cup, Pker Project Trophy og Nuts Poker League Challenge. Det kommer også til å arrangeres undervisning fra noen av de største stjernene i britisk poker. Neil Channing skal holde forelesning om cash-spill, Marc Goodwin om Omaha og Ian Frazer om short handed spill, og mange flere.

Været ser ut til å holde og dette kan bli den eneste sjansen du har til å gjøre noe pokerrelatert utendørs i år. Forvent mye ekstra fra våre gode venner i PKR under arrangementet.

More Stories

Hva synes du?