Ladbrokes blir med i Microgaming nettverket i 2009.

Ladbrokes blir med i Microgaming nettverket i 2009. 0001

Ladbrokespoker.com er nå klare til å bli med i Microgaming Poker Nettverket, et av de aller største og ledende nettverkene i pokerverdenen. Dette blir gjort for å sikre mer action for sine spillere i turneringene og i cash games på spesielle nivåer.

Ladbrokes Poker har allerede benyttet programvare lisensiert av Microgaming i lang tid, så overgangen vil minimal forandring for de som spiller hos Ladbrokes til daglig. Overgangen vil skje en gang tidlig neste år - 2009.

I en kommentar til overgangen sier John O'Reilly, Managing Director, Ladbrokes Remote Betting and Gaming:

"Det at vi flytter over til Microgaming nettverket, vil gi våre spillere mer action og et bredere tilbud av spill, spesielt på de høyere nivåene i cash games. Microgaming er et ledende nettverk og vil tilby Ladbrokespoker spillere raskere tilgang til de spillene de ønsker å spille. Vi vil fortsette å operere også på utsiden av nettverket på de bordene hvor vi allerede tilbyr spillerne våre den aktiviteten de ønsker."

Ladbrokes tillater ikke spillere fra amerika å spille på sin plattform i dag, og dette vil bli opprettholdt også etter at de flytter over til Microgaming nettverket.

Ladbrokes Poker.com vil fortsette å tilby sine spillere meget høyt nivå av tilbud mot store turneringer, og de vil beholde sitt eget flaggskip - Ladbrokes Poker Million. Tilbud til andre store turneringer som de også står bak vil også fortsette, slik som the Ladbrokespoker.com European Ladies Championship, Ladbrokes European Online Championship of Poker, Ladbrokes Poker Cruise og Ladbrokes Irish Poker Festival.

Kort sagt så vil det bli minimale forandringer for de som spiller hos Ladbrokes Poker i dag - kun forbedringer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories