Full Tilt $25k PLO-turnering

Full Tilt $25k PLO-turnering 0001

Tidligere i år var Full tilt Poker vert til den turneringen i verden med høyest buy in i form av en $25.000 heads up-turnering som ble vunnet av David Singer, noe som tiltrakk flere tilskuere enn normalt.

Nå er det den virkelige publikumsvarianten, PLO, som står for tur i high stakes-format, da Full Tilt Poker arrangerer en $25.000 buy in PLO heads up-turnering. Dette kan virkelig være en turnering hvor du går glipp av action om du blunker. Forvent å se spillere som Phil Ivey, Patrick Antonius, Thomas Dwan, Gus Hansen og Brian Townsend. Hvem vet, vi kan kanskje se de topp to online PLO spillerne i UK, Richard Ashby og Ben Grundy, ved bordene. Eller finnes det noe norske spillere som tør å delta i en slik turnering?

Turneringen starter lørdag 6. september og avsluttes dagen etter. Dette blir samme dag som $10.300 high roller-turneringen i Pokerstars WCOOP spilles, så vi kan forvente mange penger i omløp i den første uken i september.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories