EPT Awards og årets nominerte

EPT Awards og årets nominerte 0001

I forbindelse med den innledende turneringen i den femte sesongen av European Poker Tour ved Barcelona Open, kommer for første gang EPT Awards til å holdes. Den 9. september skal det skje, og det kommer til å presenteres vinnere i syv forskjellige kategorier. Et dommerpanel bestående av John Duthie, mannen bak EPT, Lee Jones, en renommert spiller og forfatter; Vicky Coren, forfatter og tv-presentatør, erfaren pokerspiller og medlem av Team Pokerstars; sammen med sjefsredaktøren i PokerNews, John Caldwell; skal velge ut vinnerne i fem av de syv forskjellige kategoriene. Disse er "Best Newcomer", "Best Performance", "Best Overseas Player", "Best PokerStars Qualifier" og "Player of the Year". Panelets vurderinger går på prestasjoner under fjorårets EPT-sesong.

I den sjette kategorien, "Peoples Choice Awards", er det du som leser som bestemmer hvem du mener bør vinne. Folket velger her den spilleren de anser bør vinne, og kravet er bare at spilleren må ha spilt i noen av de turneringene som ble arrangert under den fjerde EPT-sesongen. Avstemningen er åpen frem til den 29. august.

Den syvende og siste kategorien har et dommerpanel bestående av EPTs krediterte mediefolk og går under navnet "Poker Writers Award". Her stemmer mediefolk frem sin favorittspiller, en spiller de enten liker å skrive om eller som har prestert godt under fjorårets sesong. Avstemningen er åpen til den 29. august, og vinneren presenteres under seremonien den 9. september. Nedenfor er de nominerte i de forskjellige kategoriene:

Best Newcomer:

● Trond Erik Eidsvig

● Denes Kalo

● Jason Mercier

● Annette Obrestad

● Mike McDonald

Best Performance

● Jason Mercier

● Julian Thew

● Bertrand 'ElkY' Grospellier

● Glen Chorny

● Mike McDonald

Best Overseas Player

● Tim Vance

● Isaac Baron

● Raymond Rahme

● Danny Ryan

● Mike McDonald

Best PokerStars Qualifier

● Mike McDonald

● Glen Chorny

● Christian Harder

● Isaac Baron

● Danny Ryan

Som offisiell partner for EPT Awards kommer PokerNews til å være på plass når resultatene kommer, og vinnerne vil bli offentliggjort her. Vil du være med å bestemme hvem som vinner "Peoples Choice" så gå til EPT Awards sin hjemmeside og stem: http://www.europeanpokertour.com/awards/index.html

Hva synes du?

More Stories

Other Stories