Spilleskjema for WSOPE ute, og avtale med ESPN annonsert

Spilleskjema for WSOPE ute, og avtale med ESPN annonsert 0001

Harrah's Entertainment har kommet med spilleskjemaet for World Series of Poker Europe 2008, som skal gå av stabelen fra den 19. september til 2. oktober i London, England. Serien har utvidet litt i forhold til fjoråret, og vil i år ha fire armbånds-turneringer og fem oppvarmingsturneringer. Serien sponses av Betfair og vil bli arrangert på flere av London Clubs International sine områder: Empire (Leicester Square), The Sportsman og Fifty. De andre to London LCI-stedene, Golden Nugget og Rendezvous, kan også være med når spilleskjemaet for førturneringene er klart. Sportsman, Leicester Square og Fifty var alle med i fjor også.

De fire armbåndsturneringene, inkludert den nye £1.500 No-Limit Hold'em freezout-turneringen som starter det hele er planlagt som følger:

* (19.09.08) Event #1 - £1.500 No-Limit Hold'em dag 1A (tredagersturnering / to startdager)

* (22.09.08) Event #2 - £2.500 H.O.R.S.E. (tredagersturnering)

* (24.09.08) Event #3 - £5.000 Pot Limit Omaha (tredagersturnering)

* (27.09.08) Event #4 - £10.000 World Championship No-Limit Hold'em (femdagersturnering)

Spillerne kan registrere seg hos alle London Clubs International sine steder, på Harrah's sine eiendommer i Las Vegas, eller man kan kvalifisere seg online gjennom turneringer hos sponsoren Betfair.

Av relaterte nyheter, har det nå blitt kjent at Harrah's har annonsert en avtale med TV-formidleren for WSOP, ESPN, der de har avtalt å få kringkastet åtte timer av WSOPE-dekning i 2008. Dekningen vil bli sendt verden over. Detaljene rundt direktesending via nett på ESPN360.com er ennå ikke klarlagt. Harrah's vil utfylle ESPN sin dekning ved å distribuere WSOPE-materiale til marked som ESPN ikke dekker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories