Videoer med Norske spillere fra dag 2A WSOP main event

Videoer med Norske spillere fra dag 2A WSOP main event 0001

Dag 2A av main event WSOP 2008 spilles i øyeblikket i Las Vegas og det er over 20 nordmenn i action. Vår reporter Rikard Åberg tok en prat med neon av de norske i den første pausen, og i artikkelen her kan du selv se hva de sa.

Vi vil utover alle de neste dagene følge de norske spillerne med vår video reporter i Las Vegas og komme med mange flere videoer her i tillegg til artikler selvfølgelig, så følg med videre utover de neste dagene for flere intervjuer.

Thomas Middelthon starter med AA

Thomas Middlethon begynte dagen med 19k, men har tapt noen k og spiller på 14k. I dagens første hand plukket han opp par i ess, men var opp mot par i ess og fikk splitt pott. Han er uansett i godt humør i første pausen.

{banner}

Thor Hansen

Den norske pokergudfaderen Thor Hansen hadde 80k med seg fra dag 1 og har tapt 20k i starten på dag 2, men er fortsatt i ved godt mot.

Trond Erik Eidsvig shortstack i første pausen

Norges mest fremgangsrike pokerspiller det siste året, Trond Erik Eidsvig, overlevde dag 1A av Main Event i Las Vegas, men har det tungt etter første perioden dag 2A. Han har bare litt over 9k igjen og trenger flaks for å klare seg lenge utover dagen.

Sundbø kjører berg- og dalbane dag 2A

Norges Sverre Krogh Sundbø har hatt en riktig aktiv dag 2A hvor han tidlig var nede i 9 700 fra startstacken på 61k. Etter en syn med ess høy er han nå tillbake opp på 60k.

More Stories

Hva synes du?