WSOP 2018

Videoer med Norske spillere fra dag 2A WSOP main event

Videoer med Norske spillere fra dag 2A WSOP main event 0001

Dag 2A av main event WSOP 2008 spilles i øyeblikket i Las Vegas og det er over 20 nordmenn i action. Vår reporter Rikard Åberg tok en prat med neon av de norske i den første pausen, og i artikkelen her kan du selv se hva de sa.

Vi vil utover alle de neste dagene følge de norske spillerne med vår video reporter i Las Vegas og komme med mange flere videoer her i tillegg til artikler selvfølgelig, så følg med videre utover de neste dagene for flere intervjuer.

Thomas Middelthon starter med AA

Thomas Middlethon begynte dagen med 19k, men har tapt noen k og spiller på 14k. I dagens første hand plukket han opp par i ess, men var opp mot par i ess og fikk splitt pott. Han er uansett i godt humør i første pausen.

{banner}

Thor Hansen

Den norske pokergudfaderen Thor Hansen hadde 80k med seg fra dag 1 og har tapt 20k i starten på dag 2, men er fortsatt i ved godt mot.

Trond Erik Eidsvig shortstack i første pausen

Norges mest fremgangsrike pokerspiller det siste året, Trond Erik Eidsvig, overlevde dag 1A av Main Event i Las Vegas, men har det tungt etter første perioden dag 2A. Han har bare litt over 9k igjen og trenger flaks for å klare seg lenge utover dagen.

Sundbø kjører berg- og dalbane dag 2A

Norges Sverre Krogh Sundbø har hatt en riktig aktiv dag 2A hvor han tidlig var nede i 9 700 fra startstacken på 61k. Etter en syn med ess høy er han nå tillbake opp på 60k.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories