$2,5 millioner garantert hos VC Poker

$2,5 millioner garantert hos VC Poker 0001

Det var en tid da den eneste måten man kunne vinne penger nok til å få et nytt liv var gjennom en satellitt til en større turnering, og så vinne den. Nå ser vi en stadig strøm av onlineturneringer med utbetalinger på finalebordet som kunne latt de fleste av oss gå av med tidlig pensjon. Denne uken annonserte VC Poker at de skulle nå en ny milepæl ved å arrangere en turnering som garanterer $2,5 millioner og minimum $500.000 til vinneren.

Den 7. september vil VC Poker være vert for turneringen som koster $1500+80. Over 100.000 spillere er forventet å prøve å kvalifisere seg til turneringen, inkludert VC-mann og World Snooker Champion Ken Doherty. Du kan vinne plass for så lite som $3,30 i satellitter og nye kunder kan kvalifisere seg gratis. Alle som registrer seg i juli vil kunne spille seg vei til finalen.

Alle som tjener 2500 poeng mellom den 1. og 5. juli vil gå direkte til en spesialsatellitt den 15. juli (noe som alltid er bra, da det er mange som ikke engang vet at de har blitt registrert), og de som spiller høyt kan gå til en 50/50 heads up-kvalifisering direkte til main event om de veksler inn 350.000 poeng.

Lee Ferris fra VC Poker kommenterte: "Mellom vår nylig avsluttede European Championshop of Online Poker II, våre populære WSOP-satellitter og vår nylig annonserte $2,5 millioners garantiturnering så sørger VC Poker for at dette blir en sommer man kommer til å huske. Ved å gi spillere verden rundt en mulighet til å vinne en halv million skaper vi en mulighet for å vinne penger nok til å endre livet for enhver, og uten å bruke en krone i innsats. Dette er stort."

Ikke glem at du i tillegg kan tjene en 200% registreringsbonus opp til $600. Ikke bare det, men VC Poker er en av få pokerrom som har en jevnlig reloadbonus opp til $250 hver måned på toppen av at du kan veksle inn spillepoeng til penger. Så om du ikke vinner plass til $2,5 millionersturneringen kan du tjene deg plass i stedet.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories