SNG-galskapen er tilbake

SNG-galskapen er tilbake 0001

Full Tilt Poker har dekt alle spesialistområdene i poker. De har iron man-kampanjen som pleier cash-spillerne, og de har FTOPS-festivalene for turneringsspesialistene, og nå neste måned kommer SNG Madness IV for alle dere som spiller enkeltbord.

I helgen fra fredag 1. august til søndag 3. august vil alle som deltar i Sit and Go-spill kunne få sjansen til å finne sin del av en premiepott på $75k i tillegg til de vanlige premiene. Dette er fordi utvalgte SNG vil vurderes opp mot en toppliste, og du tjener poeng avhengig av hvilken plass du kommer i de enkelte SNG-turneringene. Jo høyere du kommer på topplisten, jo mer penger kan du vinne.

Det som gjør dette til en så god kampanje er at topplistene varer bare i to timer, så du vil ikke være nødt til å bruke hele helgen på å spille. 24 totimersblokker spilles gjennom helgen, fordelt i fire grupper. $1-$2 SNG gir opp til $20 pr toppliste, $5-$11 gir opp til $100 pr gruppe, $20-$33 gir opp til $200, og $50-$110-bordene gir opp til $500 per totimersgruppe. Ikke ille når man tenker på at man får dette på toppen av den vanlige premien.

Det er også en toppliste som går over hele helgen, basert på den beste plasseringen din i en av de andre topplistene. De to beste fra hver gruppe vil møtes i en $5k SNG freeroll hvor de beste 3 får betalt.

På toppen av dette vil hver SNG du vinner i kampanjehelgen gi deg et lodd og en trekning vil gi premier som Full Tilt Poker-utstyr, sjetongsett og billetter til FTOPS-turneringer.

Enkelt sagt, det betaler seg å betale SNG på Full Tilt Poker til helgen.

Dagens Tips: Om du laster ned Full Tilt Poker gjennom PokerNews og bruker bonuskode NOPKRNEWS vil du kunne få en innskuddsbonus på 100% opp til $600.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories