Party Poker feirer 7. bursdag med premiepott på $1.000.000!

Party Poker feirer 7. bursdag med premiepott på $1.000.000! 0001

Mange tvilere trodde at de ikke kom til å eksistere lenge nok til å feire det, men Party Poker feirer nå sin 7. bursdag på søndag den 10. august. Det solide europeiske pokerrommet har gått fra topp til topp de siste årene, og feirer nå med en $1.000.000-turnering i forbindelse med dagen.

Du kan kjøpe deg inn direkte til denne $640-turneringen, som har en struktur som ligner den i store mesterskap. Som vanlig kan du også vinne deg plass hos Party Poker fra så lite som $1 eller til og med bare 15 partypoints. For mer informasjon, sjekk hjemmesiden til Party Poker.

I tillegg til dette vil bursdagsfeiringen starte på mandag 4. august med en rekke spesialturneringer. Flere detaljer rundt dette kommer senere. En talsmann for PartyPoker.com sa: "Det er ikke tvil om at dette kommer til å bli et party du ikke vil gå glipp av. Det er ikke ofte du drar til noen annens bursdagsfest med sjanse til å gå hjem med en andel av $1.000.000. Det kommer til å føles som bursdag og julaften på samme dag for de som vinner stort."

En spiller det er sannsynlig kommer til å delta er James McManus fra Dublin. James kom på 71. plass i WSOP Main Event og vant $96.500 etter å ha sikret seg plass gjennom Party. Ikke bare det, men han vant også Party Poker sin "Grind"-kampanje, som inkluderte en Mini Cooper Convertible og sikret seg også $52.000 før det etter å ha vunnet Bad Beat Jackpot. Det er unødvendig å si at Party Poker er hans favorittsted å spille poker.

Dagens Tips: Gjør et forsøk på å sikre deg en del av bursdagskaka. Last ned Party Poker gjennom PokerNews i dag og få samtidig en startbonus!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories