Norsk i ledelsen etter innledningsdagene av WSOP 2008

Norsk i ledelsen etter innledningsdagene av WSOP 2008 0001

6,844 spillere har nå vært i action i årets største pokerturnering i verden – Main event World Series of Poker 2008, og videre til dag 2 finner vi flere norske spillere i meget god posisjon. Helt i teten finner vi norske Henning Granstad som spilte dag 1C som leder med sine 242,950 chips før dag 2 A og B skal spilles på tirsdag og onsdag.

Dag 1D

Dag 1D så vi 17 norske spillere til start og da dagen var ferdig var det fortsatt 11 stk som skal i ilden igjen på dag 2B. Feltene fra dag 1A og B skal spille dag 2A og feltene fra dag 1C og D skal spille dag 2B før hele feltet blir samlet sammen fra dag 3.

Best av de norske etter dag 1D er Dag Martin Mikkelsen med 75,000 chips.

De norske som ikke klarte seg videre fra dag 1D ble; Bjørn Erik Glenne, Marius Olsvik, Sondre Sagstuen, Thor Hjertnes, Andreas Høivold og Endre Eikeseth.

De 11 som kom seg videre ble; Kjetil Tellefsen, Morten Antonsen, Thor Higraff , Tarjei Forus, Øyvind Efraimsen, Andreas Torbergsen, , Lars Egil Nielsen, Kai Danilo Paulsen, Dag Martin Mikkelsen, Bernt Grytdahl, Marius Høgtun

Premiene.

I løpet av dag 1D ble som nevnt over det offisielle deltakerantallet opplyst til 6,844 spillere. Og i samme monemtet ble også premiene for årets Main event opplyst. Det vil bli 666 premier med $21,230 til de bakerst på listen og $9,119,517 til den som sitter igjen på toppen alene.

Norske spillere

Totalt i løpet av disse 4 første dagene har vi funnet frem til 61 norske spillere som har stilt til start, og hele 40 av disse er videre til dag 2. Vi har dessverre ikke fått det totale antallet spillere som er videre til dag 2 enda, men vi vil komme tilbake med flere oppdateringer om saker og ting som har skjedd og skal skje de neste dagene. Uansett så ønsker vi de norske spillerne som er videre i årets store pokerbegivenhet lykke til når de skal spille sin dag 2.

Video

Andreas Torbergsen er en av de som overlevde dag 1D. Vår svenske reporter i Las Vegas fikk en liten rask prat med ham.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories