Live videoklipp fra WSOP main event dag 3

Live videoklipp fra WSOP main event dag 3 0001

World Series of Poker main event 2008 dag 3 er snart historie i Las Vegas. De spiller i øyeblikket siste level for dagen og på forrige nivå brøt de gjennom boblen og de spillerne som fortsatt er igjen får alle pengepremier. Men selvfølgelig er fortsatt det store spørsmålet åpent om hvem som vil stikke av med topp-premien på over 9 millioner dollar.

Det er sju norske spillere som fortsatt henger med inn i premiene. Sigurd Eskeland ligger best an med cirka 900,000 chips, mens Dag Martin Mikkelsen spiller på rundt 630,000 chips. Morten Antonsen ligger et stykke over 100,000 i chips, mens Thor Hansen, Åge Spets og Henning Granstad er forholdsvis shortstackede og har et stykke under 100,000 i chips.

Sigurd Eskeland har vært chipleader i perioder i løpet av dag 3, og han var like under millionen i chips på et tidspunkt.

Vår reporter i Las Vegas, Rikard Åberg, har hatt en prat 3 av vår håp som er med inn i premiene og her kan du se hva de sa tidligere mens de spilte dag 3.

Henning Granstad

Thor Hansen

Andreas Torbergsen

Hva synes du?

More Stories

Other Stories