GSN fortsetter med en femte sesong av High Stakes Poker

GSN fortsetter med en femte sesong av High Stakes Poker 0001

Game Show Network har bekreftet at det populære pokerprogrammet High Stakes Poker kommer tilbake med en femte sesong. Showet, en av de mest sette på nettverket, er forventet til å starte filmingen av nye episoder i september i følge en artikkel som siterer Aj Benza som sammen med Gabe Kaplan er tilbake som programledere.

Fremtiden til High Stakes Poker var noe usikker etter en planlagt endring hos GSN hvor de ønsket å sikte mot en yngre målgruppe. På tross av de høye seertallene, blant de høyeste av alle programmene de tilbyr, var målgruppen noe eldre og ikke nødvendigvis i tråd med GSNs fremtidsplaner. Planene om å vise World Poker Tour var også usikre i en lengre periode etter å ha flyttet til GSN fra Travel Channel, og så etter å nylig ha meldt flytting til FOX Sports Network.

Jennifer Minezaki, GSNs presseansvarlig, bekreftet den nye sesongen av High Stakes Poker i en kort pressemelding. I følge Minezaki har "GSN plukket opp muligheten til en femte sesong av High Stakes Poker, og fortsetter å glede seg over å sende poker på lufta." Minezaki hadde få detaljer å legge til om den kommende sesongen på nåværende tidspunkt.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories