Duplicate Poker lanserer ukentlig $1.000 freeroll-serie

Duplicate Poker lanserer ukentlig $1.000 freeroll-serie 0001

Duplicate Poker starter en ukentlig $1.000 freeroll-serie fra søndag 20. juli klokken 19:05 EST / 20:05 EDT. Spillerne kan forvente at det er lagt til $1.000 til premiepotten på hver av disse freerollene som spilles hver søndag fra 20. juli til 28. september.

Kvalifiseringen er enkel, last ned Duplicate Poker gjennom PokerNews, registrer en konto og sett inn penger. De som setter inn for første gang får plass i neste freeroll. Så, om du setter inn den 2. august får du plass i freerollen den 3. august, og om du setter inn for eksempel den 15. august vil du kunne spille i freerollen den 17. august. Du har frem til 24 timer før freerollen for å dekke kravene for å delta. Kvalifiserte spillere får automatisk plass i freerollen.

Om du ikke deltar i den freerollen er du ikke automatisk kvalifisert for etterfølgende freeroller. Om du er i den situasjonen er du i gruppen "Eksisterende Duplicate Poker-spillere". Mulighetene dine da er som følger:

Eksisterende Duplicate Poker-spillere som opprinnelig registrerte seg gjennom PokerNews må tjene 50 bonuspoeng eller bruke $50 i buy-ins i måneden før freerollene. Du får ta plass i alle $1.000-freeroller i den etterfølgende kalendermåneden. For eksempel, om du ønsker å delta i freerollene i august, har du til 31. juli til å tjene 50 bonuspoeng eller bruke $50 i buy-ins. Kvalifiserte spillere blir automatisk registrert i freerollene.

Freerollene starter klokken 19:05 EST/ 20:05 EDT på følgende datoer:

Søndag 20. juli

Søndag 27. juli

Søndag 3. august

Søndag 10. august

Søndag 17. august

Søndag 24. august

Søndag 31. august

Søndag 7. september

Søndag 14. september

Søndag 21. september

Søndag 28. september

Det er ingenting å vente med, registrer konto hos Duplicate Poker gjennom PokerNews og kvalifiser deg i dag!

Dagens Tips: Duplicate Poker tilbyr også PokerNews-spillere en fantastisk innskuddsbonus på 100% opp til $350 pluss $3 gratis.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories