Dag Martin Mikkelsen under dag 2B av main event WSOP 2008

Dag Martin Mikkelsen under dag 2B av main event WSOP 2008 0001

Dag Martin Mikkelsen spiler dag 2B av main event WSOP 2008. Han begynte dag 2B med 80 k chips, men var tidlig nede i 20k. Han hadde jobbet seg opp igjen til 36 k da vår reporter snakket med han, og er fortsatt med i turneringen. Alle husker vel Dag Martins main event under WSOP i fjor hvor han var chipleader i flere dager. Målet er selvfølgelig det samme i år og å få et enda bedre resultat.

Vår reporter i Las Vegas tok en liten prat med Dag martin i en av pausene under dag 2B:

Dag Martin 2

Dag Martin Mikkelsen har hatt en skikkelig "jojo-dag" med topper og bunner med store forskjeller. Han har i nå i pausen før siste level for dagen 107 000 k og han tenker ikke på sitt "hjem" på Wynn hotell.

Henning Granstad

Henning Granstad er litt ned fra de 240,000 han startet dagen med, men han har fortsatt en meget god stack når dag nærmer seg slutten.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories