To uker inn i WSOP og vi har fremdeles pakker å gi bort!

To uker inn i WSOP og vi har fremdeles pakker å gi bort! 0001

De fleste av dere har fulgt dekningen fra vårt fantastiske team som rapporterer direkte fra WSOP, og mange av dere ønsker nok at dere kunne ha vært der for å oppleve den mest fantastiske pokeropplevelsen i året. Slutt med ønsketenkningen og prøv i stedet å gjøre noe med det, PokerNews har fortsatt to WSOP-pakker i ermet:

Full Tilt Poker har en $12.500 Team PokerNews freeroll nå på Mandag 16. juni klokken 15:00 EST. Spillere som ønsker å delta må laste ned Full Tilt Poker gjennom PokerNews, åpne ny konto, sette inn penger og tjene 300 Ful Tilt Poker Points innen søndagen er over. Kvalifiserte spillere må bekrefte registreringen ved å klikke på en link i lobbyen.

Husk at kvalifiseringen til Duplicate Poker sin $12.500 Team PokerNews freeroll stenger straks. Sørg for å tjene 100 poeng så du kvalifiserer deg til turneringen Lørdag 14. juni klokken 19:05 EST.

I tillegg så har Poker770 noen saftige kampanjer på gang denne måneden, inkludert en massiv $10.000 Guaranteed-turnering på Søndag 15. juni klokken 12:00 norsk tid. For å delta, last ned Poker770 gjennom PokerNews, registrer en ny konto, sett inn penger og kjøp plass for kun $1,10! Bruk passordet 10KOK4ME når du registrerer deg. I tilegg, hold et øye opp får deres eksklusive $2.770 Månedlige freeroller - den neste spilles torsdag 24. juli.

Som alltid liker vi å holde kampanjene våre eksklusive fordi vi vil belønne våre lojale spillere. Så, selv om du allerede har en konto med en av pokerrommene ovenfor, logg deg inn og bli med, men bare om du opprinnelig registrerte deg gjennom PokerNews og om du dekker alle andre krav. Sjekk freerollsiden vår for å lese mer om hvordan du kan vinne flotte premier!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories