WSOP Event #13 - Duncan

WSOP Event #13 - Duncan 0001

Duncan "Pumper" Bell startet dagen som chipleader, og da slutten kom var han fremdeles på topp som vinner av Event #13, $2.500 No-Limit Hold'Em. Seieren gir Bell hans første WSOP-armbånd og en utbetaling på $666.697. Det er hans andre gang i pengene under et WSOP-arrangement, og han slo et felt på 1.397 spillere for å sikre seg et ettertraktet armbånd og pengepremien.

Brent Hanks, Steve Merrifield, Shawn Buchanan, Duncan Bell, Jason Sanders, Nathan Doudney, Brent Ditzik, Nicolas Levi og Ariel Soffer var spillerne som nådde finalebordet, og det var raskt spill fra første hånd. På hånd nummer to gikk Nicolas Levi, den franske pokerproffen nå bosatt i London, ut mot Steve Merrifield.

To hender etter det igjen gikk enda en spiller ut. Bell høynet og Brent Ditzik gikk all in. Bell hadde JJ, Ditzik AQ og Bell traff enda en J på flop. Ditzik, som ikke tidligere hadde vært i pengene under WSOP gikk ut på 8. plass.

Bell slo ut spilleren etter også etter at Bell høynet og Arial Soffer gikk all in. Bell viste JT mot Soffers 66, og Bell traff først et straightdrag på flop og kompletterte på turn. Soffer, som heller ikke tidligere hadde kommet i pengene under en WSOP-turnering, gikk dermed ut på 7. plass.

Raskt etter fikk Bell enda et hakk i beltet da han høynet til 100k og Jason Sanders callet med sine siste chips. Bell hadde {2-Spades}{2-Diamonds} mot Sanders {10-Diamonds}{7-Hearts}, og da floppen ga {6-Spades}{6-Clubs}{9-Clubs} så det ut som om Bells par skulle bli slått av bordet, men da {2-Hearts} falt på turn var det spikeren i kista for Sanders. Sanders gikk ut på 6. plass og tok med seg $139.769. Med dette var fire spillere slått ut i løpet av 16 hender.

Neste utslagning skjedde ved Steve Merrifields hånd. Brent Hanks hadde A2 men var dominert av Merrifields A10, og det kom ingen hjelp i bordet. Hanks, skribent hos Bluff Magazine, gikk ut på 5. plass med sin største premie noen gang, $178.327.

Merrifield slo en stund etter ut Shawn Buchanan med et klassisk race mellom 99 og AK. 99 holdt, Buchanan gikk ut på 4. plass med $218.491 i lomma.

Steve Merrifield var tydeligvis i slaget da han var ansvarlig for den neste utslagningen også. Steve høynet, Nathan Doudney gikk all in. A9 holdt mot K8 og Doudney, som tidligere har kommet i pengene i fire større events, inkludert en under årets WSOP, gikk ut på 3. plass med $260.261.

En stund så det mørkt ut for Bell da det ble spilt heads-up. På et tidspunkt ledet Merrifield 5:1 over Bell i chips, men Bell kjempet seg vei tilbake etter først å ha vunnet en all in og så sakte men sikkert jobbet seg oppover. Til slutt høynet Merrifield til 155k og Bell callet. Flop ga {6-Clubs}{8-Spades}{2-Spades}, Bell bød 150k og Merrifield høynet til 500k. Bell gikk all in, Merrifield callet og så at hans 1010var knust av Bells AA. Turn ga {4-Clubs}, river ga {j-Diamonds} og det hele var over.

Merrifield vant $428.949 og Duncan "Pumper" Bell tok hjem $666.697 og et WSOP-armbånd.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories