PokerStars signerer med den svenske pokerstjernen William Thorson

PokerStars signerer med den svenske pokerstjernen William Thorson 0001

Team PokerStars fikk en ekstra mann i stallen da de nylig annonserte at de har signert kontrakt med den svenske pokerproffen William Thorson. Thorson, som har tjent nesten $2 millioner i løpet av karrieren har hatt flere sterke plasseringer, blant annet under European Poker Tour og WSOP Main Event 2006, hvor han endte på 13. plass.

Svensken vil representere PokerStars under årets WSOP, inkludert Main Event, og vil sannsynligvis bli et fast fjes på europeiske arrangement, og online hos PokerStars.

Said Michael Holmberg, PokerStars sin regionssjef i Norden sa: "Vi er glade for å ha signert avtale med den beste pokerspilleren på den svenske scenen. William har hatt stor suksess, og nå som medlem av Team PokerStars Pro har vi tro på at han vil bli enda mer dyktig i årene som kommer."

Thorson, som har spilt poker gjennom hele oppveksten, gir sin far æren for å ha lært spillet. Han har vært en fast spiller på Stars siden 2002 da han satte inn sitt første og eneste innskudd til dags dato, totalt $50. "Å bli medlem av Team PokerStars Pro er en ære for meg," sa Thorson. "Det er et flott team med mange av verdens beste spillere og jeg er beæret over å ha blitt inkludert. Som spiller er jeg veldig stolt over å ha ferdighetene mine anerkjent på denne måten. Det er en flott mulighet for meg og jeg håper på å oppnå gode resultater."

Thorson vil være synlig på PokerStars under navnet "William".

Hva synes du?

More Stories

Other Stories