Gratulerer til Vanessa Selbst, vinner av Event #19 $1,500 Pot Limit Omaha i WSOP 2008

Gratulerer til Vanessa Selbst, vinner av Event #19 $1,500 Pot Limit Omaha i WSOP 2008 0001

Omaha's rykte som det store "action spillet" ble klart og tydelig bevist på dette finalebordet hvor Vanessa Selbst overlevde en minneverdig og manisk headsup kamp mot Jamie Pickering for å vinne armbåndet i Event #19 $1,500 Pot-Limit Omaha.

Selbst tok ledelsen i turneringen allerede midtveis på dag 1, og begynte direkte å legge press på sine shortstackede motstandere. Hun økte sin ledelse gjennom dag 2 og kom til finalebordet med over halvparten av alle chipsene i spill.

Og i starten på finalebordet tok hun direkte kontroll over bordet ettersom de minste stackene røk ut av turneringen en etter en. Da de var tre spillere igjen lykkes det spilleren som endte på tredjeplass, Stanley Statkiewicz, og headsup motstanderen Pickering å doble seg mot Selbst, slik at det stod nesten likt mellom disse tre i chips. Men, Vanessa Selbst tok tilbake kontrollen etter at Jamie Pickering bettet i flere potter uten å ha kikket på kortene sine. Ryktene sier at Pickering hadde hatt flere drinker i løpet av dagen og at han nylig hadde tatt en shot av noe slag da headsup matchen begynte. Dette kan kanskje være noe av årsaken til at han gambler på denne måten i en headsup match i en WSOP øvelse,

Slik fortsatt det litt frem og tilbake med chips før Vanessa Selbst igjen overtok full kontroll og ledelsen i turneringen. Og siste handen i turneringen som ga oss vinneren var slik; Det limpes inn pre flop og floppen kommer med {7-Clubs}{8-Clubs}{10-Hearts}, Pickering checker og Selbst better ut 90,000. Pickering kikker på kortene sine og går all inn. Vanessa Selbst caller og viser opp {9-Diamonds}{2-Clubs}{j-Spades}{j-Clubs} og Jamie Pickering snur opp {10-Spades}{a-Spades}{q-Spades}{9-Hearts}. Turn og river kommer med {5-Spades} og {a-Hearts} og Vanessa Selbst's hand holder og hun vinner dermed øvelse #19 $1,500 Pot Limit Omaha av WSOP 2008.

Vi gratulerer Vanessa Selbst som første kvinne i 2008 til å vinne en åpen WSOP øvelse og også med hennes første bracelet.

Her er listen med resultatene fra fra finalebordet i øvelse #19 $1,500 Pot Limit Omaha med plasseringer, premier og navn;

1. $ 227,965 Vanessa Selbst

2. $ 145,459 Jamie Pickering

3. $ 88,062 Stanley Statkiewicz Jr

4. $ 72,004 Thom Schultz

5. $ 59,053 Eugene Todd

6. $ 46,621 Craig Natte

7. $ 36,261 Mel Randolph

8. $ 28,490 Jamie Robbins

9. $ 20,720 Ken Lairson

Hva synes du?

More Stories

Other Stories