PokerRoom lanserer 'Poker Island'-kampanje, vinneren får sponsoravtale verdt $100.000

PokerRoom lanserer 'Poker Island'-kampanje, vinneren får sponsoravtale verdt $100.000 0001

PokerRoom skal belønne de som tør med umiddelbar kjendisstatus og en massiv sponsoravtale verdt $100.000, når du blir med på deres Poker Island TV-kampanje!

Forestill deg at du bruker tiden din på en skjermet luksusøy i Ibiza, bosatt i en "Pokervilla" med full service. Her bor du sammen med andre pokerspillere som deg selv og fornøyer deg med wakeboarding, jetski, paragliding, sykling, massasjer, boksekurs, cruise og en rekke med daglige pokerutfordringer som vil gi deg enda flere bonuser. Spillerne vil ha førsteklasses mat tilberedt hver dag og egen sjåfør; Se på det som en femstjerners, gratis, pokerleir i himmelen!

Det hele starter i Pokervillaen på mandag 7. juli og varer i maksimum fire måneder. Spillerne vil hver dag ta opp videodagbok der man forteller om hvordan det går, og dette blir sendt til millioner gjennom bwin.com og tv.PokerNews.com. Ved siden av å nyte luksusen vil spillerne også ta del i ukentlige utfordringer som fører til at to deltakere må forlate villaen og to andre tar deres plass. Vinnerne av hver ukesutfordring (14 stk.) vil fortsette til en finale for å kjempe om den massive sponsoravtalen verdt $100.000.

Sponsoravtalen dekker:

WPT 5 Diamond Classic (pakkens verdi: $20.000)

WPT Championships (pakkens verdi: $30.000)

WSOP* (pakkens verdi: $20.000)

WSOPE* (pakkens verdi: $30.000)

Vil du være med? Det er to måter å angripe dette på:

Valg 1:

Delta i en av fem PokerNews Leagues som går 17. juni til 17. juli på:

UK.PokerNews

PT.PokerNews

DE.PokerNews

FR.PokerNews

Og 19. juni til 20. juli på:

HU.PokerNews

Disse ligaene har 10 turneringer, to hver uke hver tirsdag og torsdag klokken 21:00. Premiefordeling er som følger:

Liga-vinner: $5.000 pluss en plass i PokerNews One Way Ticket to Ibiza-freeroll

2. plass: $3.000

3. plass: $2.000

For å delta, last ned PokerRoom via PokerNews, registrer en ny konto, sett inn penger, slå inn passordet fra Liga-sidene, kjøp deg inn og spill i vei.

ELLER

Valg 2:

Ta del i vår eksklusive $1.750 PokerNews Poker Island Freeroll klokken 14:00 EST/15:00 EDT på søndag 20. juli. De beste FIRE i denne freerollen får en automatisk plass i PokerNews One Way Ticket to Ibiza-freerollen. Premiefordeling er som følger:

1. plass: $1.000 og plass i PokerNews One Way Ticket to Ibiza-freerollen

2. plass: $500 og plass i PokerNews One Way Ticket to Ibiza-freerollen

3. plass: $250 og plass i PokerNews One Way Ticket to Ibiza-freerollen

4. plass: Plass i PokerNews One Way Ticket to Ibiza-freerollen

For å delta, last ned PokerRoom gjennom PokerNews sine linker, åpne en ny konto, sett inn penger og begynn å spille! Eksisterende PokerRoom-spillere kan også delta så lenge de opprinnelig registrerte seg gjennom PokerNews, og dekker alle andre krav.

Alle ni som er kvalifisert fra valg 1 og valg 2 vil automatisk bli registrert til den private PokerNews One Way Ticket to Ibiza-freerollen planlagt til klokken 14:00 EST/15:00 EDT på tirsdag 22. juli. Det kommer til å være kun ni spillere så sørg for å spille så godt du kan da det er de to beste spillerne fra denne freerollen som får pakke sekken og flytte til Ibiza for livets pokeropplevelse!

Dagens Tips:PokerRoom tilbyr også PokerNews-spillere en fantastisk innskuddsbonus på 100% opp til $500.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories