Lære mer poker?

Lære mer poker? 0001

Dette er en artikkel skrevet av en av våre faste lesere om hans bruk av forskjellige læremidler for pokerspill online. Han nevner flere kjente plasser hvor det er både artikler og videoer brukt som læremidler. Vi synes artikkelen var så god så den fortjener å bli publisert og delt med alle dere andre leser av PokerNews Norge.

Alle de stedene som står omtalt i artikkelen er steder som ikke tilhører PokerNews konsernet, så vi kan ikke gå god for innholdet på de forskjellige stedene. Men erfaringsmessig så er de alle sammen meget bra og innholdsrike siter.

Her er vår lesers artikkel:

Online Poker Læremidler

Skriver litt her om hvilke typer educational sites som finnes, tar for meg de mest kjente.

Legger ikke ut noen linker da dette kan sees på som reklame, men det skulle være en enkel sak for de som ønsker det å finne frem på nettet til de forskjellige plassene.

Disse sidene anser jeg som noen av det viktigste hjelpemidlene jeg har når jeg spiller poker og vil lære mer om emnet.

Cardrunners

Cardrunners er en side med et stort antall veldig gode profesjonelle coacher som lager videoer av deres spill. I disse videoene går de gjennom hver eneste hånd de spiller, og forteller nøyaktig hvordan de spiller hånden, hvorfor de spiller hånden, og hvilke fordeler de har ved den typen spill.

De har en stort antall med videoer du kan se og lære ufattelig mye nyttig av. Jeg har ihvertfall hatt meget god nytte av denne informasjonen de deler ut, og jeg kjenner til mange andre som er av samme mening som meg. Selv om det koster noe å få tak i informasjonen, så mener jeg det er verdt hver eneste krone.

Selv har jeg ikke fått testet ut cardrunners fult enda av forskjellige grunner men utifra hva ALLE andre sier så virker det som en ufattelig god site. Har tittet på noen av videoene dems og liker det jeg ser så langt.

Stoxpoker

Stoxpoker er en site som driver på samme måten som cardrunners. Jeg har selv investert i et 6 måneders abonnement på denne siten, og jeg kan anbefaler den på det sterkeste.

De har per i dag over 400 videoer liggende på siten, og de kommer med ganske mange nye videoer hver eneste uke. De siste 7 dagene, før denne artikkelen ble skrevet, ble det blitt lagt ut 18 nye coaching videoer.

De har en stor varians på typer videoer, som videoer for razz , limit , no limit , turneringer, sitngos, classrom videoer osv..

Selv så elsker jeg Matt Matros sine MTT videoer, anbefales virkelig på det sterkeste.

Classroom videoer er da en av coachene basicly sitter og forteller grunnleggende ting om forskjellige emner innen poker. Det finnes denne typen videoer der innenfor alle variantene av poker. Det er også videoer med videregående stoff selvfølgelig. Stort sett så skulle dette være noe for alle pokerspillere på veldig mange forskjellige nivåer. Litt vanskelig å forklare, men anbefales.

Store fordeler ved å kjøpe slike medlemskap er selvfølgelig alt det materiellet du får som kan hjelpe deg å utvikle deg og ditt spill i poker. Coachingen er jo såklart hoveddelen og et kjempe godt bidrag til ditt spill. Utenom det så har de mange promoer. Det kan væer promoer hvor de gir bort bøker, poker tracker v3 o.l når du oppgraderer kontoen til premium medlemsskap.

Kan også få 6 måneders medlemskap gratis ved åpning av pokerkonto på en av stox's støttede siter. Detaljer om dette kan du selv lese inne på siten. Uansett så er det verdier å hente her i form av forskjellige tilbud. Det er bare opp til deg selv hvor nøye du setter deg inn i alle disse forskjellige tilbudene.

Deucescracked

Deucescracked er også en site i samme genre som de to første jeg har snakket om. Forskjellen her er at du kan få en privat coach som lærer deg nøyaktig det du vil lære. De spesialiserer seg såklart på forskjellige områder, så det kan også være veldig nyttig.

Litt "pricy" men også en god investering.

Er ikke så veldig kjent med denne siden, men jeg vet de har hatt en promo gående hvor du kan få en ukes medlemskap gratis. Men medlemskapet er ikke all verdens dyrt uansett på denne siten

.

Ellers har jeg ikke sett så mye på denne siden, men virker veldig lovende. Det er den neste siten jeg skal sette meg mer inn i, og skulle jeg komme over noe meget spesielt så lover jeg å komme tilbake med en ny sak om dette.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories