PKR setter seil mot APT Macau

PKR setter seil mot APT Macau 0001

PKR.com sender enda flere spillere til en av de største pokerarrangementene i verden, Asian Poker Tour. Kvalifiseringer er i gang nå, for den andre biten av APT i Macau.

Macau har blitt kalt Østens Monte Carlo, og er anerkjent som gamblinghovedstaden i Asia. Nå kommer også APT til regionen sammen med over 400 av de mest kjente proffspillerne innen poker. Arrangementet lover å levere fantastiske muligheter for at PKR-spillere skal kunne konkurrere sammen med de beste i verden på et fantastisk sted. APT Macau starter tirsdag 26. august og varer til søndag 31. august.

PKR.com tilbyr minst åtte pakker til denne prestisjetunge turneringen. Hver pakke er verdt totalt $7.700 og inkluderer buy in til main event, med $1,5 millioner i garantisummer, i tillegg til luksusopphold og $2.400 i lommepenger. Spillerne kan slå kloa i en av disse pakkene ved å vinne APT Macau Weekly Final, som går hver fredag klokken 22:00 norsk tid på PKR frem til fredag 8. august.

Det er flere måter å kvalifisere seg til APT Macau Weekly Final. Man kan kjøpe seg inn direkte for $150, eller vinne plass gjennom flere satellitter som går hver dag og starter helt nede på $4,25. Lotteriturneringer og "siste sjanse"-turneringer kommer også til å spilles. Spillere med PKR-poeng til overs kan også kvalifisere seg gratis i egne freeroller.

Card Room Manager Neil Wright la til at: "APT er en fantastisk rekke turneringer plassert i de mest eksotiske og luksuriøse steder i Asia. Det er enorme pengepremier og Macau-turneringen ser ut til å være klar til å fortsette den prestisjetunge turneen."

Hva synes du?

More Stories

Other Stories