LadBrokes feirer sin 1.000.000.000 hand!

LadBrokes feirer sin 1.000.000.000 hand! 0001

Det begynner å nærme seg en ny milestolpe for Ladbrokes poker. De vil i løpet av få dager passere sin spilte hand nummer 1 Milliard, og i den forbindelsen skal det feires fra Ladbrokes selvfølgelig. Det er en lett blanding av store begivenheter som skal skje, men vi henviser først og fremst til den store freerollen de skal arrangere som vil bli verdens største premiesum i en freeroll!

Estimasjonene sier at Ladbrokes Poker vil passere sin spilte hand nummer 1 Milliard cirka den 15. Juni 2008. Og skal du ta del i denne feiringen må du spille hos Ladbrokes den dagen begivenheten skjer.

En 'Billionth' freeroll med premiegaranti på over $300.000 i forskjellige WSOP premier er hva Ladbrokes byr på i forbindelse med passeringen av denne milestolpen. Turneringen skal spille den første søndagen som faller minst 48 timer etter at milestolpen passeres. Og det vil være noen krav for at du skal kunne bli invitert til å delta i denne freerollen.

Kravene vil være:

- Du må ha spilt inn minst 50 spillerpoeng (cash games, MTT eller STT's) den dagen Milliard handen spilles.

- Du må være blant de første 600 som melder seg på etter at invitasjonene er sendt ut fra Ladbrokes. 600 spillere er nemlig maksimum antall spillere i denne turneringen.

Premiene i Freerollen vil være:

1. Topp 20 finalistene kommer å få sjansen til å være en del av Team Ladbrokes Poker i WSOP i år. De vinner hver sin WSOP pakke til en verdi av $14.000 for hver pakke.

2. De neste 200 spillerne vil også få muligheten til å bli medlemmer av Team Ladbrokes Poker i WSOP 2008, men de må først spille seg gjennom $109 Ladbrokes daglige WSOP finale for å vinne en WSOP pakke til verdi $14.000.

Mer Freeroller

Samarbeidet mellom PokerNews og Ladbrokes Poker viser seg også frem stort nå om dagen. Det ble nylig avholdt en freeroll hos Ladbrokes med $20.000 i premiepotten. Og Ladbrokes er ikke dårligere enn at de slenger inn enda 2 – to stk! freeroller som også har $20.000 i premiegaranti hver seg! Disse to freerollene skal spilles den 24. juni og den 31. Juli. Sjekk ut våre Freeroll sider for alle detaljene om disse turneringene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories