$20.000 freeroll fra Ladbrokes nå igjen!

$20.000 freeroll fra Ladbrokes nå igjen! 0001

WSOP ruller for fullt over i Las Vegas i USA, og alles øyne er rettet mot hvem som vinne de store pengene, hvem vinner bracelets og hvem gjør både det ene og det andre. Her hjemme jobber vi fortsatt med andre ting enn bare WSOP, og i øyeblikket finner du store verdier som kommer i tilbud til deg som sitter hjemme foran PC'en!

Det er både freeroller og gode bonustilbuder vi tenker på når vi sier som dette. Allerde lenge før WSOP 2008 er ferdig, så kommer det en freeroll etter resultat av et lang og godt samarbeid mellom Ladbrokes Poker og PokerNews. En premiegaranti på hele $20,000 EKSKLUSIVT for PokerNews spillere i en freeroll er ikke daglig kost. Og det beste av alt er at det ikke er noen krav om masse poeng som må spilles inn for å kunne delta i denne freerollen. Du må helt enkelt bare laste ned Ladbrokes Poker sin programvare gjennom PokerNews sine linker, og gjøre et innskudd på $50 eller mer. Dermed er du klart til å kunne delta i denne freerollen som skal spilles den 24. Juni.

Ladbrokes Poker har virkelig slått på stortromma denne gangen. Dette er nemlig freeroll nummer to av 3. Den første ble spilt for noen uker siden og vi så et antall like over 500 spillere som deltok. Så er det denne som skal spilles om 14 dager, og den siste som skal spilles i neste måned nærmere bestemt den 31. juli. Begge de to gjenværende freerollene spille klokken 21:00.

Gjør du deg klar til dette allerede i dag, så kan du være blant de heldige som får ta del i Ladrokes feiring av sin spilte pokerhand nummer 1 milliard også. Den passeres nemlig i løpet av denne uken etter Ladbrokes egne estimater. Og en slik milestolpe skal selvfølgelig feires! Du kan lese om alt dette ved å lese vår artikkel om saken fra forrige uke.

Hva venter du på? Her er det utrolige muligheter både for å vinne dollar ved å vise dine kunnskaper, og du kan vinne dollar ved å være blant de heldige – dobbel mulighet på samme sted!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories