Fantasy WSOP hos PKR

Fantasy WSOP hos PKR 0001

Fantasy Football [Red.anm.: den amerikanske versjonen av "Mitt Drømmelag"] var en av de store innovasjonene på nittitallet som lot hvermannsen kunne gå rundt og hevde å vite mer enn resten av verden ved å velge ut et vinnerlag og bli premiert for det. Nå har PKR gjort det samme med poker, og gir deg muligheten til å tjene penger på WSOP uten engang å reise deg fra sofaen.

Det første virtuelle pokerrommet i verden har en Fantasy Poker-liga gående under WSOP. Det er gratis å delta, og har pengepremier til de ti beste spillerne. Alt du trenger å gjøre er å velge ut ti pokerproffer med et budsjett på $10.000, med proffer som er rangert til å ha en verdi fra $100 til $2000. (For Hellmuth, Negreanu eller Ivey må du selvsagt betale full pris.) Ligaen går gjennom 32 turneringer og det gis poeng for de som ender på topp 20, med tredoble poeng for Main Event.

Det er en premiepott på $2450 til de beste ti lagene, og også noe for alle andre. Om du klarer å slå laget satt sammen av PKR vil du få plass i en $1000 Fantasy Freeroll. Vær advart, laget deres består av spillere som Phil Hellmuth, Barry Greenstein og Allen Cunningham.

Glem ikke at du kan få mye mer ut av å spille hos PKR, da de sender en gruppe spillere til Main Event. Du kan kvalifisere deg for så lite som 35 cent helt opp til $625+40 main event den 15. juni hvor 12 $15.000-pakker er garantert. Så om du spiller gratis på WSOP-proffene eller om du prøver deg selv så er det gode grunner til å laste ned PKR i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories