Grant Hinkle vinner event #2 i WSOP 2008

Grant Hinkle vinner event #2 i WSOP 2008 0001

Chris Ferguson og Theo Tran var hovedpersonene i denne øvelsn da det gjenstod 18 spillere som skulle gjøre opp siste spilledagen, og sistnevnte var forhåndsfavoritt. Han var chipleader og hadde imponert med godt spill gjennom hele turneringen. Chris "Jesus" Ferguson klarte å komme seg inn på finalebordet selv om han lå nest sist da det var kun to bord igjen. Dette var den største turneringen i verden om man ser bort i fra WSOP Main event, hele 3929 spillere startet i denne turneringen tilsammen på dag 1 A og B.

Tran og Ferguson slått ut

Ingen av disse to klarte å gå hele veien frem til siste avslutning og headsup delen, Theo Tran ble slått ut på 4.plass, hans AQ på bordet A-K-4-A-8 var ikke nok til å slå Grant Hinkle som satt med A-4 og fullt hus. Lederen foran siste spilledag måtte ta til takke med 327.000 dollar og 4.plassen.

Chris "Jesus" Ferguson som lå nest sist fra det var to bord igjen, fikk aldri tak i mye chips, men han klarte å spille seg frem til en fin 3.plass. Dette kunne blitt hans 6.WSOP bracelet, men da hans K-10 tapte all inn før flopp mot James Akenheads A-10 var det over og ut for "Jesus". For sin tredjeplass fikk han 388.287 dollar.

Headsup

Den siste og avgjørende handen i headsup delen ble en litt merkelig hand. Grant Hinkle høynet til 350.000, Akenhead reraiset til 1,2 millioner før Hinkle gikk all-in som Akenhead synte direkte. Det lå nå ca 10,2 millioner chips i potten. Akenhead var den som var inne med alle sine chips. Korten de snudde opp var {10-Diamonds}{4-Diamonds} fra Hinkle, og {a-Clubs}{k-Hearts} fra Akenhead. Hinkle satt da igjen med rundt 1,4 millioner chips. Merkelig hand å pushe all inn "over the top" med fra Hinkle og risikere nesten hele turneringen sin headsup med! For Akenhead så det lyst ut og han ville være veldig nær å vinne sitt aller første bracelet med seier i denne potten. Men Grant Hinkle må ha kontakt med noen som sitter og styrer mer enn vi styrer, for floppen kom med {10-Hearts}{4-Hearts}{10-Spades}. Og som om ikke det var nok, den siste {10-Clubs} kom dalende ned på turn og ga fjers til Grant Hinkle. Briten som var favoritt før handen startet, satt igjen helt fortvilet og så ikke helt ut til å fatte hva som nettopp hadde skjedd. Trøsten for Akenhead, om det er noen trøst da, må være at han fikk med seg 520.219 dollar og viten om at han var veldig nære å vinne et gullbracelet i tidenes største sideevent i WSOP.

PokerNews Norge gratulerer Grant Hinkle med seieren i den rekordstore event #2 av årets World Series of Poker.

Det skal også tilleggs at Norge fikk sin første spiller som "cashet" i dette eventet. Katja Spillum Svendsen endte på en 144. plass og fikk med seg $4.588 for dette.

Her er resultatlisten fra event #2 – WSOP 2008:

Resultatlisten

Plass Navn USD

1 Grant Hinkle 831462

2 James Akenhead 520219

3 Chris Ferguson 388287

4 Theo Tran 327148

5 Mike Ngo 268154

6 Aaron Coulthard 211841

7 Melvin Jones 158211

8 David Bach 117987

9 Joe Rutledge 83127

Hva synes du?

More Stories

Other Stories