Gratulerer til Daniel Negreanu, vinner av Event #20 WSOP 2008

Gratulerer til Daniel Negreanu, vinner av Event #20 WSOP 2008 0001

Det ble et deja vu for Daniel Negreanu, da han i natt sikret seg sitt fjerde WSOP atmbånd i den nøyaktiv samme øvelsen som han sikret seg sitt tredje i 2004. Negreanu kom til finalebordet som den desidert mest erfarne og dekorerte spilleren av de ni som satt seg til bords i går kveld. Og han beviste for alle i natt hvorfor han fortjener å bli kalt en av verdens beste allround spillere.

Negreanu løp inn blant publikum etter at det femte og siste kortet var delt ut og hilste med high-five til alle sine venner og omfavnet sin mor som også satt ute blant publikum. Hun er for øvrig på plass med med vegetarlunsjen til sin sønn hver eneste dag han spiller i World Series også i år. 

"Me-1, Ivey-0!" ropte Negreanu da han mottok sitt nyervervede gullarmband og løftet det stolt over hodet for å vise det frem. Disse to spillerne har, som kjent for de aller fleste nå, veddet seg i mellom at de må betale hverandre $200.000 for hvert WSOP armbånd den andre vinner i årets WSOP. Dette veddemålet vil alene doble gevinsten til Daniel Negreanu i denne øvelsen.

Da han satte seg ned ved bordet igjen for foto seansen bak veggen med sjetonger og de to vinnerkortene {9-Spades}{5-Hearts}, tok han plutselig en liten pause og lette frem mobiltelefonen sin: "Hang on, I've got to text Ivey!" sa han med et lurt smil om munnen!

Gratulerer til Daniel Negreanu med hans fjerde World Series of Poker bracelet!

Her er listene med resultater fra øvelse #20 $2,000 Limit Hold'em med plassering, premie og navn;

1 $ 204,874 Daniel Negreanu

2 $ 126,671 Ugur Marangoz

3 $ 78,624 David Baker

4 $ 63,335 Richard Li

5 $ 51,542 Fu Wong

6 $ 40,622 Jeremy Kottler

7 $ 31,886 Greg Wohletz

8 $ 25,334 Derek Lerner

9 $ 18,782 Hein Tran

Hva synes du?

More Stories

Other Stories