CDPoker gir bort 510.000 dollar!

CDPoker gir bort 510.000 dollar! 0001

Rake race er veldig den siste populære måten å gi noen tilbake til de trofaste spillerne på siden de spiller på. På denne måten holder de spillerne på plass for å spille mest mulig i løpet av en tidsangitt periode. Du må være blant de som spiller flest antall rakede hender for å komme deg inn på listene for å motta ekstrabonusene i premier. Dermed må du spille jevnt og trutt hele tidsperioden dersom du ønsker å vinne litt ekstra.

CD Poker har også lagt ut et kommende rake race nå, men CDPoker har valgt å gjøre en liten vri i forhold til de aller fleste andre. På de aller fleste steder spilles det i No Limit Texas Holdem, mens hos CDPoker skal de kjempes om de store ekstrabonusene i Limit Texas Holdem. Og CDPoker har satt sammen en premieliste som gir en total premiepott på hele $510.000 – noen bedre i øyeblikket?

CDPoker har også kalt dette for "Giveaway" istedenfor rake race, men alt er i prinsippet det samme.

De har delt dette opp i tre forskjellige perioder, og de tre periodene er:

25. Juni – 31. Juli - Total premiesum er $115,000

1. August – 31. August - Total premiesum er $170,000

1. September - 30. September - Total premiesum er $225,000

Det er også delt inn i flere forskjellige nivåer det spilles på for at ikke de på high stakes nivå skal stikke av med alle premiene. Dette anbefaler vi at du selv leser deg frem til på hjemme siden til CDPoker. Men premieskalaen strekker seg helt fra $8.000 som høyeste premie og ned til $60 på laveste nivå og siste utbetaling. Antallet spillere som blir premiert varierer også på de forskjellige nivåene – alt fra topp 30 og helt til topp 125.

PokerNews Norge anbefaler deg å ta deg en tur innom CD Poker og sjekke ut tilbudene deres ganske ofte da de stadig kommer med nye og fristende tilbud.

Dersom du ikke allerede har en konto hos CDPoker, kan du laste programvaren

her og nå

og da vil du også kunne benytte deg av CD Poker's spesialbonus på 150 % opp til $500 for nye PokerNews spillere, og en utrolig bonus på 70 % opp til $500 i månedlig reload bonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories