Sun Poker tilbyr nye tjenester for britiske spillere

Sun Poker tilbyr nye tjenester for britiske spillere 0001

Sun Poker har akkurat annonsert tre nye endringer i pokerklienten sin. De har gjort det enklere for spillere fra UK og resten av Europa å spille hos de. Det har etter mange forespørsler kommet mulighet til å bruke britiske pund i stedet for dollar. Sun Poker håper at dette skal sørge for at enda flere britiske spillere skal tiltrekkes til pokersiden.

"En av hovedprioriteringene våre i de siste årene var å gjøre det så lett som mulig for våre kunder å spille med lokal valuta", sa Rob Gallo, markedssjef hos Sun Poker. "Ved å legge til muligheten til at folk ikke trenger å bry seg om de skal bruke pund eller dollar viser vi at Sun Poker ønsker å være det beste stedet å spille."

Sun Poker har også nylig sluppet en flash-versjon, som gjøre det mye enklere for onlinespillere å koble til uten at man trenger å laste ned noe. Denne versjonen av klienten gjør at man kan spille når som helst uten å installere noe, og at man også kan spille med en Apple Mac om man vil.

"Vi innså at for å kunne yte best service til spillerne verden rundt så måtte vi gi de så mange muligheter som mulig til å spille ved pokerbordene våre", sa Greg Harrison, pokerrom-manager hos Sun Poker. "Versjonen som ikke trenger å lastes ned gjør at spillere kan spille umiddelbart uavhengig av hvor de er. Vi er glade for at spillere med Mac også nå kan spille hos oss."

En av de største problemene til pokerspillere er at de må laste ned programvare eller bruke en PC-emulator for å spille med Mac. Dette er ikke et tema lenger hos Sun Poker. Man slår inn brukernavn og passord og spiller med en gang. Dette betyr at man kan spille når man er vekk fra sin egen datamaskin; på en nettkafe eller på datamaskinen til en venn. Man mister ikke grafikkvalitet med den nye flash-versjonen. Klienten ser helt lik ut og man kan endre størrelse på pokerbordet uten å ofre kvalitet.

Sun Poker har også mange andre forlokkende grunner til å spille hos de. De har $4 millioner i garantisummer hver måned, og bonuser for nye spillere på $500 eller £250. Disse tingene er det som gjør at Sun Poker fortsetter å være en av verdens beste pokerleverandører.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories