888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Real World blir med på DoylesRoom.com Celebrity Bounty-turnering

Real World blir med på DoylesRoom.com Celebrity Bounty-turnering 0001

Doyle's Room har annonsert et nytt tillegg til listen av bounty-turneringer med en helt ny turnering med medlemmene fra MTVs "The Real World: Hollywood", en av de mest sette og lengst viste programmene på MTV, nå i sesong 20.

"Real World"-stjernene Dave Sky og Will Gill (Sesong 20) og Parisa Montazaran (Sesong 19) møter til start. Se etter Montarazan som "TRWParisa" i løpet av turneringen. De blir med på den vanlige onsdagsturneringen med bounty på Doyle's Room, som ofte har kjente spillere som Doyle Brunson selv, Mike "The Mad Genious of Poker" Caro, Hoyt Corkins og andre kjente proffspillere. Den 7. mai er også gjestene fra "Real World" med.

Doyle's Room sitt bountysystem gir trinnvis belønning som kan gi en spiller opp til $25.000 for å ta de tre utvalgte nøkkelspillerne, og mindre utbetalinger om man klarer en eller to av utslagningene. Prisen for å spille er kun $27,50. Om du ikke allerede er medlem hos Doyles Room, trykk på linken for å finne ut mer og laste ned programvaren.

[I]Dagens Tips: Ved å spille hos Doyle's Room kan du få supersystem-bøkene til Doyle Brunson gratis. Last ned programvaren allerede nå.

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?