PokerNews og Mansion Poker lanserer $18.000 i freeroller

PokerNews og Mansion Poker lanserer $18.000 i freeroller 0001

PokerNews er stolte over å kunne annonsere samarbeide med Mansion Poker om å gi dere tre flotte muligheter til å vinne fantiske premier, eksklusivt for PokerNews-spillere. Det beste? En av disse premiene inkluderer en plass i verdens mest prestisjetunge turneringer: WSOP!

Først på kalenderen er $2.500 First Time Depsoitor Freeroll som startet søndag 25. mai klikken 13:00. Interesserte spillere må laste ned Mansion Poker gjennom PokerNews, åpne en ny konto og sette inn penger innen fredag 23. mai klokken 13:00. Etter det må man tjene 1 Mansion Poker Point for å kvalifisere seg. Finnes det noe bedre enn å starte bankrollen hos Mansion Poker ved å spille en freeroll for de som setter inn penger for første gang?

Så er det $2.500 Monthly Freeroll som starter søndag 8. juni klokken 13:00. For å kvalifisere seg må man laste ned Mansion Poker gjennom PokerNews, registrere en ny konto og sette inn penger innen fredag 6. juni klokken 13:00. Man må også her tjene bare 1 Mansion Poker Point for å kvalifisere seg.

Så kommer det beste av alt: $13.000 Team PokerNews WSOP Freeroll starter lørdag 14. juni klokken 13:00. For å delta må du laste ned Mansion Poker gjennom PokerNews, åpne en ny konto og sette inn penger. Man har så mellom 10. mai og 12. juni til å tjene 200 Mansion Poker Points og kvalifisere seg til turneringen. Kvalifiserte spillere får en invitasjon dagen etter.

Vinneren får buy in til $10.000 Main Event den 3. juli, $3.000 i kontanter til reise og opphold, og selvsagt, fullt medlemskap i Team PokerNews. Medlemskapet gir deg tilgang til eksklusive varer og en invitasjon til Team PokerNews' velkomstfest i Las Vegas.

Har du allerede en konto med Mansion Poker? Du kan allikevel delta i den månedlige $2.500-freerollen og $13.000 Team PokerNews-freerollen så lenge du registrerte deg gjennom PokerNews opprinnelig og dekker de andre kravene.

Bordene hos Mansion Poker venter, registrer deg gjennom PokerNews i dag for å få sjansen til å vinne fantastiske premier!

Dagens Tips:Mansion Poker gir også PokerNews-spillere en fantastisk innskuddsbonus på 100% opp til $500.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories