Nordmenn setter rekord i England.

Nordmenn setter rekord i England. 0001

Da er alt klart for Norgesmesterskapet i Poker på den fasjonable pokerklubben Dusk till Dawn i Nottingham i England. To øvelser er unnagjort og hovedøvelsen begynner om bare noen timer. Simon Trumper som er Live Poker Director på Dusk till Dawn forteller at dette blir den største turneringen som er arrangert på engelsk jord. Kun Irish open skal være større enn dette, men det er jo da i Ireland. I skrivende stund er det registrert 467 spillere, men det strømmer fortsatt nordmenn over hit fra Norge.

15:00 lokal tid eller 16:00 norsk tid setter de første 245 spillerne seg ved bordene for spille dag 1 A av Norgesmesterskapet i poker 2008. Mange av deltakerne har vært her i flere dager allerede og stemningen har vært høy i flere dager. Jo nærmere vi har kommet dagen med stor D, jo høyere har stemningen blitt. Og jo nærmere vi har kommet jo flere av kjente ansikter har dukket opp i spillelokalene her i Nottingham. Av kjente spillere som er på plass kan vi raskt nevne; Trond Erik Eidsvik, Jan Olav Sjåvik, Johnny Lodden, Andreas Høivold, Andreas Hagen og Stefan Kristoffersen. Det er selvfølgelig mange flere kjente spillere her, og den komplette listen over spillere som er påmeldt frem til nå, kan du finne ved å gå inn på hjemmesiden til Dusk till Dawn .

Alle dagene av NM 2008 vil bli filmet og streamet ut til en rekke puber i Norge og så snart som mulig etter at NM er avsluttet vil det bli gitt ut en årbok med resultater og bilder fra hele arrangementet. Expekt.com's marketing manager i Norge, Henrik Mandal fortalte oss at boken vil bli på hele 160 sider og vil inneholde resultater fra alle tidligere NM og selvfølgelig alt fra årets NM. "Et stykke ut på høsten vil vi også ha klar en DVD som vi filmer og gjør klar fra main event," kan Henrik Mandal fortelle.

PokerNews Norge vil følge main event av NM hver eneste dag frem til årets Norgesmester er kåret, så følg med på sidene våre de neste dagene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories