'MarMoss' fra Norge på andre plass i Full Tilt Online Poker Series VIII main event.

'MarMoss' fra Norge på andre plass i Full Tilt Online Poker Series VIII main event. 0001

Main event av Full Tilt Poker Series VIII er nettopp ferdigspilt, med norsk helt i toppen. Spilleren med nicket MarMoss endte til slutt på 2. plass og kunne innkassere $249.375. Vinneren ble 'cheesemonster' fra USA som kunne innkassere $410.780 samt alt annet om medfører å ha vunnet FTOPS Main event.

FTOPS main event var den 23. øvelsen i rekken som er blitt spilt de siste 12 dagene. Main event var en øvelse med buyin $500+$35 og med en premiegaranti på hele $2 millioner. Og garantisummen ble oversteget med hele $375.000 da hele 4570 var klare da startskuddet gikk ved midnatt i natt norsk tid. Dette ga da 648 betalte plasser og en førstepremie på pene $410.780.

Da det var klart for finalebordet var det to skandinaviske spillere igjen, 'MarMoss' fra Norge og 'Kiwid10' fra Sverige. Danmark hang også lenge med, men danske ' vjm1101' ble slått ut på finalebordsboblen.

Vel inne på finalebordet var det veldig mye dominans av amerikanske spillere som telte 5 stykk i antallet. Nederland hadde 2 spillere og som nevne Norge og Sverige.

Da de kom så langt som til headsup spill hadde amerikaneren "cheesemonster" et overtak på nesten 3-1 i antall chips. Men "MarMoss" kjempet godt, måtte etter ikke mange hendene gi tapt for overtaket. Et par av de siste hendene var omtrent slik:

De ser en flopp hvor det ligger 850 k i potten. Floppen kommer med 7-5-6. 'MarMoss' checker og 'Cheesemonster' byr ut 700 k – MarMoss reraiser til 2,2 mill og 'cheese' svarer med all inn og MarMoss velger å kaste seg. Etter dette hadde han igjen cirka 2,2 millioner chips.

Etter noen få hender frem og tilbake uten flopper, går MarMoss all inn og blir callet. MarMoss holder {10-Diamonds}{j-Clubs} og cheesemonster viser opp {6-Diamonds}{6-Hearts}. Floppen kommer med {k-Hearts}{9-Spades}{j-Diamonds} og MarMoss tar over ledelsen i handen. Turn er {a-Spades} og river{2-Clubs}. Marmonster får inn potten på like over 3,7 millioner chips.

Og direkte i den neste handen er Marmoss all inn igjen og blir callet også denne gangen. Denne gangen holder MarMoss {k-Diamonds}{10-Clubs} mot cheese's {k-Clubs}{q-Clubs}. Bordet kommer med {4-Clubs}{j-Spades}{q-Spades}{4-Hearts}{2-Hearts} og 'cheesemonster' vinner den avgjørende handen og er Full Tilt Poker Series VIII Champion.

Resultatene fra finalebordet med nick, land og gevinst ble slik:

1. Cheesemonster, USA, $410,780

2. MarMoss, Norge, $249,375

3. SLmelonman, Nederland, $161,500

4. Frostey, USA, $125,875

5. Dwarf, USA, $95,000

6. R3L0bster, Nederland, $71,250

7. Kiwid10, Sverige, $54,625

8. Awriver, USA $41,562

9. Strassa2, USA $30,875

Nicket 'MarMoss' tilhører Øyvind Efraimsen som nylig også endte på 4. plass i main event av NM i Poker i Nottingham i England. PokerNews Norge gratulerer så mye med begge resultaene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories