Liv Boeree er Ladbrokes Poker European Ladies Champion

Liv Boeree er Ladbrokes Poker European Ladies Champion 0001

For et par år siden kunne du se henne på Channel 5 i et reality show der hun lærte å spille poker, men nå er Liv Boeree en av de som kan lære oss en ting eller to. Hun slo noen av de beste kvinnelige spillerne i verden, inkludert Annette Obrestad, Bev Pace og Michelle Orpe for å bli Ladbrokes Poker European Ladies Champion.

52 av de beste kvinnelige spillerne i Europa kom til London for å spille i $2.000-turneringen med en førstepremie på $30.000 og plass i WSOP Main Event. Neste år vurderer Ladbrokes Poker å øke kapasiteten da etterspørselen har vært enorm. Etter to dager med poker tok Boeree raskt hånd om Lena Martyak heads up for å sikre seg tittelen.

Boeree er et populært fjes for tiden, og har nylig blitt plukket opp av Absolute Poker. Hun har vist seg på alle de større turneringene i Storbritannia og på show som Sky Poker. Hun kunne fortelle at hun var "overlykkelig over å ha vunnet. Vi har alle blitt behandlet veldig godt av Ladbrokes Poker, og finalebordet var fantastisk. Tilfeldigvis var jeg nylig i en debatt hvor jeg mente at rene kvinneturneringer var unødvendig, men denne turneringer har gått over alle mine forventninger. Nivået på spillet, kameratskapet og fellesskapet de siste dagene har gjort denne turneringen svært minneverdig!".

Lucy Sergides, Ladbrokes Poker sin Event Manager sa: "ELC er nå etablert som en av de mest prestisjetunge turneringene for kvinner i Europa, og vi kunne ikke ønsket oss et bedre felt. Sist vi telte var det tre toppspillere sponset fra forskjellige konkurrenter, og de var alle enige om at standarden var utmerket. Det viser bare at det er plass til en godt organisert kvinneturnering som Ladbrokes Poker ELC."

Lucy fortsatte: "Det opprinnelige bak å starte ELC var å introdusere kvinner til live spill. Turneringen ble skapt for å være et springbrett for kvinner for å gå videre til blandete turneringer. Jeg tror vi har lykkes i å skape et miljø hvor kvinner kan prøve livespill for å se hvordan det passer seg. Majoriteten av spillerne har sagt at de likte opplevelsen så mye at de kommer tilbake neste år, og at de føler seg klare til å spille i liveturneringer generelt."

Turneringen skal sendes på Sky Sports i juli/august.

Finalebord og utbetalinger
1.: Liv Boeree $30.000
2.: Lena Martyak $20.000
3.: Shelley Rubenstein $16.000
4.: Lise Moller $12.000
5.: Jacqui Terry $10.000
6.: Karen Muir $6.000
7.: Bev Pace $4.000
8.: Karen Holland $2.000

Hva synes du?

More Stories

Other Stories