Ladbrokes Poker legger til en million dollar til WSOP Main Event

Ladbrokes Poker legger til en million dollar til WSOP Main Event 0001

Som svar på Harrah's historiske avgjørelse om å forsinke finalebordet til WSOP Main Event fra juli til november, har Ladbrokes Poker annonsert at de skal tilby en utvidet bonus i form av sponsing opp til $1.000.000 til Team Ladbrokes-spillere som når finalebordet.

Ladbrokes Pokers Managing Director Edward Ihre kommenterte at "Harrah's avgjørelse om å forsinke Main Event med 117 dager gir alle spillerne en opplevelse og sjanse man ikke har sett maken til for å forberede seg til finalebordet."

Etter at de tok sin første spiller til WSOP i 2002, har det lenge vært Ladbrokes Pokers mål å finne vinneren av Main Event, med en 5. plass i 2007, 12. plass i både 2005 og 2006 som beste resultat så langt.

Edward fortsatte: "Skulle noen av de 100 europeiske spillerne vi tar med til Vegas i år nå finalebordet vil de ikke bare få en sponsorpakke verdt $250.000 som inkluderer $100.000 i buyins i de 117 dagene, de vil også få den fulle støtten av Team Ladbrokes i løpet av perioden, inkludert kursing fra stallen med sponsede spillere hos Ladbrokes, som inkluderer Jon "Skalie" Kalmer, som avsluttet på 5. plass i Main Event i 2007 og vant $1.250.000."

Når han ble spurt om den kontroversielle endringen på spilledatoen for finalebordet sa Skalie: "Jeg husker i fjor, da jeg hadde bare to dager å vente før finalebordet og presset var bare så vidt til å tåle. Jeg kan bare forestille meg presset som kommer til å være denne gangen. Å vinne Main Event under WSOP er noen enhver pokerspiller drømmer om. Jeg er trygg på at noen fra Team PokerNews kommer til å nå topp 100 og de vil få noe ut av det. Alle som setter seg som mål å få sponsing og kunne spille poker som jobb har nå et klart mål på hvordan det kan ordne seg."

Han fortsatte: "Team Ladbrokes har ressursene og erfaringen som trengs for å hjelpe spillerne til finalebordet. I fjor hadde jeg venner og proffspillere på sidelinjen til å oppmuntre meg og det hjalp meg til finalebordet. I år håper jeg å kunne gjøre det samme for noen andre, og forhåpentligvis vil det bli et medlem av Team Ladbrokes. Og det må innrømmes; en bonus på en million dollar er ikke så ille det heller."

I tillegg til bonusene som tilbys for å nå finalebordet har Ladbrokes Poker garanterte bonuser til alle som kommer på topp 100:

1. $1.000.000

2. eller 3. $500.000

4. til 9. $250.000

10. til 27. $50.000

28. til 100. 2009 Ladbrokes WSOP Package

Ladbrokes Poker har for tiden et omfattende satellittprogram for WSOP med en struktur som passer alle lommebøker, fra $11-satellitter flere ganger daglig som leder til en daglig finale med en direkte buyin på $100. Dette leder igjen til en ukentlig finale hver onsdag klokken 20:45 og en WSOP-pakke verdt $14.000 er garantert. For de med store lommebøker kan man kjøpe seg inn direkte til den ukentlige finalen for $1000+90!

More Stories

Hva synes du?