WSOP 2018

Ladbrokes Poker legger til en million dollar til WSOP Main Event

Ladbrokes Poker legger til en million dollar til WSOP Main Event 0001

Som svar på Harrah's historiske avgjørelse om å forsinke finalebordet til WSOP Main Event fra juli til november, har Ladbrokes Poker annonsert at de skal tilby en utvidet bonus i form av sponsing opp til $1.000.000 til Team Ladbrokes-spillere som når finalebordet.

Ladbrokes Pokers Managing Director Edward Ihre kommenterte at "Harrah's avgjørelse om å forsinke Main Event med 117 dager gir alle spillerne en opplevelse og sjanse man ikke har sett maken til for å forberede seg til finalebordet."

Etter at de tok sin første spiller til WSOP i 2002, har det lenge vært Ladbrokes Pokers mål å finne vinneren av Main Event, med en 5. plass i 2007, 12. plass i både 2005 og 2006 som beste resultat så langt.

Edward fortsatte: "Skulle noen av de 100 europeiske spillerne vi tar med til Vegas i år nå finalebordet vil de ikke bare få en sponsorpakke verdt $250.000 som inkluderer $100.000 i buyins i de 117 dagene, de vil også få den fulle støtten av Team Ladbrokes i løpet av perioden, inkludert kursing fra stallen med sponsede spillere hos Ladbrokes, som inkluderer Jon "Skalie" Kalmer, som avsluttet på 5. plass i Main Event i 2007 og vant $1.250.000."

Når han ble spurt om den kontroversielle endringen på spilledatoen for finalebordet sa Skalie: "Jeg husker i fjor, da jeg hadde bare to dager å vente før finalebordet og presset var bare så vidt til å tåle. Jeg kan bare forestille meg presset som kommer til å være denne gangen. Å vinne Main Event under WSOP er noen enhver pokerspiller drømmer om. Jeg er trygg på at noen fra Team PokerNews kommer til å nå topp 100 og de vil få noe ut av det. Alle som setter seg som mål å få sponsing og kunne spille poker som jobb har nå et klart mål på hvordan det kan ordne seg."

Han fortsatte: "Team Ladbrokes har ressursene og erfaringen som trengs for å hjelpe spillerne til finalebordet. I fjor hadde jeg venner og proffspillere på sidelinjen til å oppmuntre meg og det hjalp meg til finalebordet. I år håper jeg å kunne gjøre det samme for noen andre, og forhåpentligvis vil det bli et medlem av Team Ladbrokes. Og det må innrømmes; en bonus på en million dollar er ikke så ille det heller."

I tillegg til bonusene som tilbys for å nå finalebordet har Ladbrokes Poker garanterte bonuser til alle som kommer på topp 100:

1. $1.000.000

2. eller 3. $500.000

4. til 9. $250.000

10. til 27. $50.000

28. til 100. 2009 Ladbrokes WSOP Package

Ladbrokes Poker har for tiden et omfattende satellittprogram for WSOP med en struktur som passer alle lommebøker, fra $11-satellitter flere ganger daglig som leder til en daglig finale med en direkte buyin på $100. Dette leder igjen til en ukentlig finale hver onsdag klokken 20:45 og en WSOP-pakke verdt $14.000 er garantert. For de med store lommebøker kan man kjøpe seg inn direkte til den ukentlige finalen for $1000+90!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories